SONDAJ: Cine ați dori să fie următorul selecționer al României?

Secretul succesului de la FC Botoşani! Valeriu Iftime: ,,Marius Croitoru are cel mai mare merit”

Articol de Mihai Cristian - Publicat luni, 20 septembrie 2021, ora 17:06,
Valeriu Iftime
Valeriu Iftime

FC Botoşani e pe val în Liga 1, unde a ajuns pe locul 2 în clasament după ultima victorie din campionat. Moldovenii au învins-o pe Dinamo, în Ştefan cel Mare, scor 2-1.

Valeriu Iftime, patronul celor de la FC Botoşani, a vorbit despre reţeta succesului de la echipa sa. Acesta spune că meritul în mare parte îi aparţine antrenorului Marius Croitoru.

Finaţatorul moldovenilor spune că Marius Croitoru este cel care se ocupă de aducerea jucătorilor la echipă, care mai apoi impresionează şi se transferă la alte echipe importante.

,,Marius Croitoru are cel mai mare merit pentru aducerea jucătorilor. Contează cum îi alegi și cum îi folosești. Vedeți că jucătorii buni de la noi ajung în alte echipe și nu mai sunt la fel de buni. Noi dăm foarte multă încredere unui jucător.

Keyta, care era cel mai bun de la noi, nici la Hagi nu făcea față. Malcom a stat degeaba 6 luni, l-am adus și nici noi nu știam ce e cu el. Intrând în jocul nostru, a avuns să fie indispensabil echipei.

Marius îi vede, îi citește, mie îmi trimite filmulețe cu ei. Nu își dezvăluie criteriile după care alege jucătorii. El nu e afectat de problema cu Licența Pro, este un om normal la cap.”, a declarat Valeriu Iftime, pentru Digisport.

Valeriu Iftime

Citeşte şi FOTBALUL NU PRODUCE PENTRU TOATĂ LUMEA! UN PATRON DIN LIGA 1: ,,EU FAC PARTE DIN CATEGORIA FRAIERILOR”

marisu croitorufc botosanirealitatealiga 1valeriu iftime