Selecţionerul nu e ceea ce pare? ,,Rădoi nu e domn la antrenamente”

Articol de Mihai Cristian - Publicat vineri, 30 octombrie 2020, ora 12:38,
radoi romania

Un fost mare fotbalist dezvăluie comportamentul lui Mirel Rădoi de la antrenamentele echipei naţionale.

Dănuţ Lupu, fost fotbalist la Dinamo şi Rapid, susţine că selecţionerul României nu are un comportament adecvat la antrenamente. Acesta spune că Mirel Rădoi nu este cel din faţa camerelor presei.

danut-lupu-dinamo

Lupu mai crede că Rădoi trebuie să-şi asume eşecurile echipei pe care o pregăteşte şi să nu ajungă să dea vina pe jucători.

,,Rădoi nu e domn la antrenamente, cum e la declaraţii. Lucescu, de câte ori a pierdut cu echipele la care a antrenat, spunea că e vina lui, nu a jucătorilor. Asta trebuie să se spună, pentru a le da încredere jucătorilor, să joace pentru el. Mulţi antrenori care critică jucătorii nu fac bine.

Când eram noi la naţională, nici nu ne antrenam, pentru că ne cunoşteam. Asta înseamnă că jucătorii trebuie să joace pe unde sunt. Pe timpul meu, generaţia era foarte bună. Nu am câştigat nimic, dar am fost buni. Asta datorită faptului că am avut continuitate. Ne calificam la turneele finale, era altceva. Românul s-a obişnuit cu acea echipă”, a spus Dănuţ Lupu pentru Look Sport.

Naţionala antrenată de Mirel Rădoi nu se află în cea mai bună formă. În ultimele trei partide disputate naţionala nu a reuşit nicio victorie.

Citeşte şi Cristi Manea, aproape de a ajunge la AS Roma! ,,Este un progres foarte mic”

realitatearomanialupurădoi
Hjulmand udvælger første landshold

EURO 2020 | Selecţionerul Danemarcei: ,,Jucătorii sunt terminaţi emoţional”

Christian Eriksen

Christian Eriksen, ales omul meciului Danemarca – Finlanda