Semn pentru conducătorii lui Dinamo? Ce gest a făcut Borja Valle după ce a marcat cu Voluntari

Articol de Mihai Cristian - Publicat sâmbătă, 21 noiembrie 2020, ora 12:39,
Dinamo Voluntari
Dinamo Voluntari

Dinamo a spart gheaţa aseară, după 6 meciuri fără victorie, în partida cu FC Voluntari, pe care a câştigat-o cu scorul de 3-0. 

Golurile partidei din Ştefan cel Mare au fost marcate de Paul Anton în minutul 60 şi de Borja Valle în minutele 67 şi 87.

Marcatorul dublei pentru Dinamo a intrat la ,,câini” din postura de rezervă la pauza jocului cu FC Voluntari. Înainte de a marca de două ori pentru formaţia din ,,groapă”, Borja Valle a oferit şi o pasă de gol la reuşita lui Paul Anton.

După ce a marcat pentru Dinamo din nou, Borja Valle a avut un gest, cel mai probabil, adresat conducerii clubului. Acesta le-a bătut obrazul oficialilor de la Dinamo, făcând referire la problemele cu banii care există în acest moment la echipă. Jucătorii nu au mai încasat salariile de trei luni de zile.

Borja Valle este unul dintre cei mai bine plătiţi de la Dinamo şi din Liga 1. Acesta are un salariu de peste 30.000 de euro la gruparea ,,roş-albă”. Cu dubla dun meciul cu Voluntari, spaniolul a ajuns la cinci reuşite pentru Dinamo în acest sezon şi este totodată golgheterul echipei.

Citeşte şi Ghinion pentru Man şi Coman că sunt români? ,,Ar fi avut automat cote mai mari”

Despre lipsa banilor de la club a vorbit şi Paul Anton la finalul partidei cu ilfovenii. Acesta a spus că jucătorii au fost deranjaţi de promisiunile neonorate ale conducerii spaniole.

Nu e ușor, aici nu e vorba de lipsa banilor, e vorba de o nesiguranță. Vineri a fost făcută declarație oficială că vor veni niște bani. A trecut o săptămână și banii nu au ajuns. Că vor fi întârzieri, asta nu e nicio problemă, problema e că au existat foarte multe promisiuni care nu s-au onorat.

Din păcate, asta a dus la o neîncredere. Să nu se înțeleagă că suntem niște mercenari, toate problemele și facturile nu se plătesc cu promisiuni. Chiar vrem să se întâmple ceva bun, să avem o siguranță că într-o perioadă de o lună sau două lucrurile vor intra în normal. Suntem oameni și normal că avem preocupări”, a spus Anton după meciul cu FC Voluntari.

Cei doi marcatori de aseară au dus-o pe Dinamo pe locul 14 în Liga 1. Echipa a cumulat 9 puncte în 11 partide disputate până acum în noul sezon.

Citeşte şi Cum a reacţionat Teja după înfrângerea cu Dinamo! ,,Diferenţa nu a fost de 3-0”

realitateadinamoprobleme financiarevoluntariBorja Valleantonliga 1