Semnal de alarmă pentru FCSB, înaintea duelului din Conference League: „Va fi greu!”

Articol de Alexandru Dan - Publicat luni, 19 iulie 2021, ora 18:03,
FCSB.
FCSB.

FCSB va debuta peste doar câteva zile în Conference League, unde va întâlni formația din Kazahstan, Shakhter Karagandy, în turul doi preliminar al competiției!

Elevii lui Dinu Todoran vor juca în prima manşă a turului doi preliminar, la București, pe 22 iunie, iar returul va avea loc o săptămână mai târziu, în Kazahstan. Numele adversarului „roș-albaștrilor” este unul nou pentru echipele românești, astfel că duelul dintre cele două va reprezenta o premieră.

În ciuda valorii net superioare în favoarea echipei lui Gigi Becali, fosta legendă a „roș-albaștrilor”, Helmuth Duckadam, consideră că bucureștenii vor trebui să trateze cu maximă seriozitate dubla cu kazahii. Fostul goalkeeper este de părere că formația condusă de Dinu Todoran va avea parte de o deplasare foarte grea în Kazahstan, iar distanța, dar și temperaturile ridicate vor reprezenta adevărate provocări pentru Tănase&co.

„Va fi greu pentru FCSB, va fi și o căldură foarte mare. Deplasare foarte lungă, FCSB cu câțiva jucători indisponibili, să vedem cine joacă, cine nu. Sigur, e favorită, dar nu se știe. Sper să vină cu un rezultat bun de acolo”, a spus Helmut Duckadam, potrivit Pro X.

În cazul în care vor trece de Shakhter Karagandy, bucureștenii vor întâlni formația din Ucraina, Kolos Kovalivka, ocupanta locului 4 în ultima ediție de campionat. Duelul se va disputa în format tur retur, pe 5, respectiv 12 august.

Citește și CINE ESTE KOLOS KOVALIVKA, ECHIPA PE CARE FCSB O POATE ÎNTÂLNI ÎN TURUL TREI PRELIMINAR DIN CONFERENCE LEAGUE

conference leaguedeclaratiirealitatealiga 1duckadamfcsb