Sepsi pune „tunurile” pe Istvan Kovacs, după „măcelul” de azi: „Penibil, arogant, arbitru slab! Nu are valoare nici de Liga 1”

Articol de Ionut Dumitrescu - Publicat duminică, 04 februarie 2024, ora 18:33,
sepsi
sepsi

Attila Hadnagy, directorul sportiv al lui Sepsi, nu l-a menajat pe Istvan Kovacs, arbitrul care i-a dezavantajat vădit pe covăsneni în înfrângerea cu Universitatea Craiova, 1-3.

„Sincer, și noi am fost slabi în repriza a doua, dar pot să zic că arbitrajul a fost penibil. Nu slab, penibil!

Cartonaș roșu la Silva în prima repriză, apoi înainte de primul lor gol a fost fault pentru noi. În repriza a doua, la faza cu Markovic, nici nu s-a uitat, a dat penalty direct, n-a văzut că Markovic a simulat. Trebuia să dea «galben!», nu s-a dat.

Domnul Kovacs a fost depășit total după acest meci! Nu știu cine-l vede pe domnul Kovacs în Europa, dar toți conducătorii, în toate meciurile în care arbitrează el, vorbesc rău despre el. Înseamnă că noi suntem proști? Cine-l vede un arbitru bun? Sincer, nu știu. Mie mi se pare un arbitru slab, care nu merită să arbitreze în Liga 1!”, a declarat Hadnagy, în exclusivitate pentru GSP.ro.

Hadnagy și-a continuat tirada:

„Este prea arogant, credeți-mă! Nu știu de ce, nu știu ce-i cu aroganța asta lui, toată lumea spune că este arogant, numai domnul Vassaras și ceilalți nu văd.

Omul crede că este cel mai bun arbitru, dar s-a văzut și la meciul de astăzi… Multe, multe greșeli, a enervat pe toată lumea. Și a fost un meci frumos, dar în care a enervat pe toată lumea.

Acolo, în prima repriză, dacă-i dă al doilea cartonaș galben lui Silva, vorbim despre alte meci. Dar domnul Kovacs s-a speriat și a fluierat prima repriză”.

sepsi