Serie A: AC Milan a făcut doar egal cu Salernitana, 3-3, deşi a condus cu 3-1

Articol de Ionut Dumitrescu - Publicat duminică, 26 mai 2024, ora 11:28,
serie-a
serie-a

 

Echipa italiană AC Milan a încheiat la egalitate sâmbătă seara, pe teren propriu, scor 3-3, cu formaţia Salernitana, în ultima etapă din Serie A. Milanezii au condus cu 3-1.

Rafael Leao a înscris în minutul 22 primul gol al partidei, iar după numai cinci minute Olivier Giroud a făcut 2-0. Gazdele au mai avut un gol anulat, în minutul 37, pentru ca Salernitana să revină în cărţi după golul lui Simy, din minutul 64. Acelaşi Simy a fost aproape de egalare, în minutul 66, însă milanezii au replicat prin golul lui Davide Calabria, din minutul 77. A fost ultimul meci al lui Giroud pentru AC Milan, atacantul francez fiind aplaudat de întreaga arenă atunci când a fos înlocuit, în minutul 85. Salernitana a insistat în ultimele minute şi a reuşit imposibilul: Salomon Junior Sambia a înscris în minutul 87, iar după alte două minute Simy a egalat situaţia de pe tabela de marcaj. Meciul s-a terminat la egalitate, scor 3-3, iar pentru Salernitana a evoluat, din minutul 82, şi tânărul mijlocaş român Andres Emil Sfait.

În clasament AC Milan a încheiat sezonul pe locul secund, cu 75 de puncte, în timp ce Salernitana este retrogradată, de pe ultimul loc, cu numai 17 puncte.

serie a