Sfat preţios pentru Edi Iordănescu: ,,Să fie mai conflictual, altfel îl mănâncă”

Articol de Realitatea Sportivă - Publicat joi, 20 ianuarie 2022, ora 23:32,
Edi Iordănescu
Edi Iordănescu

Edi Iordănescu este foarte aproape de a fi numit în funcţia de selecţioner al României. Acesta negociază ultimele detalii cu cei de la Federaţie pentru preluarea postului.

Dumitru Dragomir, fost preşedinte al LPF, a vorbit despre numirea lui Edi Iordănescu la prima reprezentativă. Acesta îl sfătuieşte pe tehnician să fie o persoană mai conflictuală şi să nu cedeze în faţa nimănui în perioada următoare.

,,Să fie puțin mai conflictual, altfel îl mănâncă… Să nu lase pe nimeni să îl calce pe bătături. Dacă fugi de presă, atunci ești măcelărit. Dacă nu ai personalitate, te pierzi. Lucescu, Pițurcă și tatăl lui erau arțăgoși.”, a declarat Dumitru Dragomir, pentru ProSport.

Numirea lui Edi Iordănescu la naţională, o chestiune de timp! Ultimele detalii care sunt puse la punct

Edi Iordănescu este favorit să fie numit pe banca echipei naţionale în ziua de sâmbătă. Acesta a purtat tratative cu Federaţia în ultimele zile, iar acum se pun la punct ultimele detalii contractuale.

Contractul oficial între cele două părţi nu a fost semnat încă, întrucât mai sunt câteva clauze de trecut pe hârtie. Edi Iordănescu vrea să aibă decizie totală asupra staff-ului tehnic cu care va lucra, notează AS.ro. Tehnicianul ar dori să fie trecut în contract şi faptul că el va decide lotul de jucători convocat pentru meciurile primei reprezentative.

Citește și NEWS ALERT | Edi Iordănescu, la un pas să devină noul selecționer al României! Ultimele informații

 

frfdumitru dragomiredi iordanescuechipa nationala