Simona Halep a învins-o fără emoții pe Tamara Zidansek la Bad Homburg! Cine este adversara din sferturi

Articol de Gigi Grigorescu - Publicat miercuri, 22 iunie 2022, ora 21:32,
Simona Halep
Simona Halep

Jucătoarea română de tenis Simona Halep (19 WTA, cs 4) s-a calificat fără emoții în sferturi la Bad Homburg. Ea a învins-o pe slovena Tamara Zidansek (58 WTA) cu 6-0, 6-3.

Simona Halep s-a calificat în sferturi la Bad Homburg

Dubla câștigătoare de turnee de Mare Șlem a avut nevoie de 66 de minute pentru a o învinge pe slovena Tamara Zidansek. În primul set, care a durat 29 de minute, românca nu a cedat niciun game.

Zidansek a realizat break în primul game al setului secund, după care s-a distanțat la 3-1. În acel moment, însă, Halep a apăsat pedala de accelerație la maximum, câștigând cinci game-uri la rând, convetind în punct prima minge de meci.

În urma acestei victorii, Halep și-a asigurat 60 de puncte în clasamentul WTA. se află pe un provizoriu loc 17, cel mai bun pe care poate ajunge, indiferent de performanța realizată în Germania.

Prima reacție a Simonei Halep după calificarea în sferturi

La finalul meciului cu Zidansek, Halep a mulțumit celor care fac atomosferă frumoasă la partidele ei. „Sunt fericită pentru cum a fost meciul, am jucat mai bine decât ieri, mai agresiv. E bine că am o nouă șansă de a juca aici.

Dacă e un secret (n.r. – legat de motivația și optimismul său), nu pot să vă spun, o să-l păstrez pentru mine. Încerc să joc din ce în ce mai bine la fiecare meci.

Vreau să le mulțumesc tuturor celor care sunt aici, fac o atmosferă foarte frumoasă de fiecare dată și ne bucurăm mai mult să jucăm aici datorită lor.

Am mai jucat împotriva Amandei Anisimova, dar acum vom juca pe iarbă și e puțin diferit. Deocamdată mă bucur pentru victoria de azi și apoi mă voi gândi la următorul meci. Cu siguranță voi fi pregătită pentru mâine”, a spus Halep.

Simona Halep o va întâlni în sferturi la Bad Homburg pe Amanda Anisimova

Următoarea adversară a Simonei este americanca Amanda Anisimova (25 WTA, cs 6). Ea a trecut cu 6-0, 6-2 de compatrioata ei Ann Li (67 WTA). meciul va avea loc joi, de la ora aproximativă 19:00 a României.

Va fi al treilea meci direct. Precedentele s-au consumat la Roland Garros. Primul a avut loc în 2019, în 2019, în sferturi, iar Anisimova s-a impus cu 6-2, 6-4. După un an, cele două aveua să fie adversare în turul 3, victoria revenind Simonei cu un sec 6-0, 6-1.

Tamara Zidansekbad homburg openAmanda Anisimova