SONDAJ: Cine ați dori să fie următorul selecționer al României?

Simona Halep a luat decizia finală! Cum va arăta staff-ul ales de fostul lider mondial

Articol de Alexandru Dan - Publicat joi, 14 octombrie 2021, ora 15:04,
sursa foto -Simona Halep/Facebook
sursa foto -Simona Halep/Facebook

Sportiva în vârstă de 30 de ani a fost eliminată prematur de la Indian Wells, după înfrângerea cu Aliaksandra Sasnovich (100 WTA), scor 5-7, 4-6, din turul trei!

Fostul lider mondial pare că nu se regăsește, astfel că anul 2021 continuă să fie unul plin de nereușite pe plan profesional. După ce a fost nevoită să stea mai multe luni pe marginea terenului din cauza accidentărilor, acum, Halep nu reușește să își impună jocul de la revenire, astfel că rămâne fără trofeu câștigat în acest sezon.

Sursa foto: Profimedia

La Indian Wells, Simona a sperat că va regăsi triumful, însă nu a izbutit să cucerească prima întrecere după despărțirea de antrenorul Darren Cahill. În acest moment, Simona este pregătită de Adrian Marcu, care va lucra în colaborare cu Daniel Dobre, revenit în staff-ul lui Halep în această primăvară. Cei doi vor avea misiunea de a-i readuce gloria de altădată actualului loc 17 WTA.

Citește și PUŢINI ŞTIAU ASTA! CUM ARATĂ ŞI CU CE SE OCUPĂ SOACRA SIMONEI HALEP

Vom rămâne în aceeași formulă, nu vor mai fi schimbări în echipă. Cu Adrian Marcu am lucrat și în 2013, mă cunoaște destul de bine și mă simt bine alături de el”, a declarat Simona Halep, la revenirea în România.

Citește și FERICIREA SIMONEI HALEP! CINE A FĂCUT-O PE SPORTIVĂ SĂ ZÂMBEASCĂ DUPĂ REVENIREA DE LA INDIAN WELLS ÎN ŢARĂ

tenisstaffwtarealitateasimona halepdeclaratiiAdrian Marcu