Simona Halep, fericită! ”Da, m-am logodit!”

Articol de Razvan Panaitescu - Publicat vineri, 11 iunie 2021, ora 15:14,
halep iuruc
halep iuruc

Simona Halep, 29 de ani, are motive de bucurie şi în viaţa personală. Simona s-a logodit cu Toni Iuruc şi a vorbit şi despre planurile de viitor.

Simona a făcut dezvăluirea în cadrul unei întâlniri cu reprezentanţii mass-media, la propria reşedinţă.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Simona Halep (@simonahalep)

”E foarte frumos (n.r. – inelul de logodnă) și-l port cu mândrie și cu plăcere. A fost un moment deosebit! În trecut ziceam că o să fie un moment mai banal, așa, dar nu a fost deloc așa. Impactul a fost mare, am fost emoționată și mă bucur foarte mult să-l am pe Toni alături de mine. Am plecat la un drum frumos. Da, așa este, ne-am logodit! Mă bucur pentru că am făcut pasul deja, este un moment foarte foarte frumos din viața mea”, a spus Halep în cadrul unei conferințe de presă.

 

Jurnaliştii i-au reamintit Simonei o declaraţie mai veche, în care anunţa că are de gând să devină mamă abia după ce va mai cuceri un titlu de grand slam.

”Sunt fericită, am o viață frumoasă, dau totul pe teren pentru că mai vreau să joc câțiva ani. Ne gândim, vorbim, dar nu este nimic stabilit momentan (n.r. – despre planurile de nuntă). Așa am zis? (n.r. – râde, despre copil). Îmi doresc, așa să fie! După ce voi mai lua un Grand Slam, da, fac și un copil”, a mai precizat, extrem de zâmbitoare, Simona Halep.

CITEŞTE ŞI: SIMONA HALEP, GATA PENTRU REVENIRE! CE SPUNE DESPRE JOCURILE OLIMPICE

logodnatenisToni Iurucwtaviaţă personalăsimona halep