Simona Halep, gata pentru revenire! Ce spune despre Jocurile Olimpice

Articol de Razvan Panaitescu - Publicat vineri, 11 iunie 2021, ora 14:53,
Mutua Madrid Open, Tennis, La Caja Magica, Madrid, Spain – 29 Apr 2021
Mutua Madrid Open, Tennis, La Caja Magica, Madrid, Spain – 29 Apr 2021

Simona Halep şi-a încheiat perioada de recuperare şi este gata pentru revenirea în circuitul WTA. Halep va participa în premieră la turneul de la Bad Homburg, în perioada 20-26 iunie.

Următorul obiectiv major al Simonei este participarea la Jocurile Olimpice, acolo unde îşi doreşte enorm să obţină o medalie sub tricolor.

Foto: Profimedia

”Am avut o perioadă de recuperare de 3-4 săptămâni, în care zilnic am făcut 4-5 ore de exerciții și am primit tratament. Încă mi-este greu, mi-am pierdut ritmul, timing-ul față de minge, dar sunt sigură că în câteva săptămâni o să ajung la un nivel mult mai ridicat. Cel mai frumos și mai plăcut sentiment e că nu am dureri, mă simt foarte bine și în ultimele 5 zile am putut juca în fiecare zi tenis la intensitate maximă”, a declarat Simona Halep, într-o conferință de presă.

Simona îşi calculează opţiunile pentru turneele olimpice la care va participa şi în funcţie de prezenţa celorlalţi jucători români.

”Orice se poate. Nu știu dacă Horia (n.r. – Horia Tecău) o să se califice, pentru că trebuia să facă finală la Roland Garros, dar nu am apucat să vorbesc cu el încă. Dacă va veni Irina, o să joc cu ea la dublu”, a mai spus Halep într-un interviu acordat pe marginea terenului de antrenament.

Printre jucătoarele care vor mai lua parte la turneul de la Bad Homburg se vor afla și Angelique Kerber, ambasadoarea competiției, Petra Kvitova sau Andrea Petkovic.

Turneul de la Bad Homburg este un turneu de antrenament pentru Simona Halep. Imediat după terminarea competiției, Simona va evolua la turneul de la Wimbledon, unde va încerca să își apere titlul câștigat în fața Serenei Williams, în 2019.

Ediţia din acest an a turneului de la Wimbledon va începe pe 28 iunie.

CITEŞTE ŞI: EURO 2020 | RĂZVAN BURLEANU, OPTIMIST DUPĂ UN OBIECTIV RATAT: „CALIFICĂRILE DE LA U21 NE DAU SPERANȚE!”

reveniretenisbad homburgwimbledonwtaJocurile Olimpicesimona halep