Simona Halep încă îi provoacă coșmaruri unei foste adversare: „E foarte periculoasă!”

Articol de Realitatea Sportivă null - Publicat joi, 24 septembrie 2020, ora 16:44,
halep roma

Karoline Pliskova, ultima adversară a Simonei Halep, laudă evoluțiile consistente ale româncei și o consideră în continuare un adversar foarte periculos.

Cehoaica care a abandonat meciul din turneul WTA de la Roma, contra lui Simona Halep consideră că românca are șanse mari să cucerească în continuare și următoarele turnee, primul fiind programat la Paris, pe zgură.

„Simt că are mare încredere în ea. Cu siguranță, va fi foarte periculoasă. Cred că urmează să fie favorită la câștigarea turneului de la Roland Garros, pentru că am văzut cum se exprimă pe zgură. A câștigat turneul de la Praga, s-a impus și la Roma. 

Știu că vremea nu va fi grozavă la Paris, așa că nu știu dacă voi putea fi agresivă la un eventual meci împotriva ei”, a declarat Karolina Pliskova, pentru site-ul tennis365.com.

 

Liderul mondial, Ashleigh Barty, a anunțat că nu va participa la Roland Garros, în timp ce ultimele două campioane de la US Open. Tot de la turneul programat la Paris vor lipsi și Bianca Andreescu, respectiv Naomi Osaka, au declarat și ele că se retrag de la turneul din capitala Franței.

Simona Halep ocupă în acest moment locul 2 în clasamentul WTA.

Citește și Mutarea spectaculoasă încercată la disperare de Gigi Becali! Latifundiarul a apelat la Gică Hagi

karoline pliskovatenisrealitateasimona halep
Chiriches

Vlad Chiricheș și legăturile sale cu Christian Eriksen: „Sper să-l văd din nou bine!”

national-profimedia-0615494637

EURO 2020 | Austria și Macedonia de Nord au făcut spectacol la primul meci pe Național Arena