Simona Halep începe în forță anul 2022! Al doilea turneu la care va participa + reacția organizatorilor

Articol de Alexandru Dan - Publicat joi, 09 decembrie 2021, ora 12:06,
Simona Halep, Indian Wells/Sursa foto: Profimedia Images
Simona Halep, Indian Wells/Sursa foto: Profimedia Images

Sportiva din România a anunțat că a decis să meargă la întrecerea de la Charleston Open, care se va desfășura în perioada 2-10 aprilie 2022, în SUA!

Simona Halep are planuri mari pentru anul următor, asta după ce sezonul din 2021 nu i-a adus niciun titlu în palmares, dar și o coborâre până pe locul 20 în clasamentul WTA. Acum, fostul lider mondial vrea să își dea restart și este gata să joace la al doilea turneu din noua stagiune, după cel de la Australian Open.

Simona Halep/Sursa foto: Profimedia Images
Simona Halep/Sursa foto: Profimedia Images

“Abia aștept să joc la Charleston pentru prima dată în carieră. Ar fi trebuit să particip în 2020, dar din păcate a fost pandemia de coronavirus și n-am mai avut șansa. Am auzit multe lucruri frumoase despre oraș și despre turneu, așa că abia aștept să ajung acolo și să debutez pe zgura verde”, a spus Simona Halep, citată de site-ul competiției.

Reacția organizatorilor de la Charleston Open

”Este oficial. Simona Halep vine la Charleston! Fostul numărul 1 mondial și de două ori câștigătoare de Grand Slam va juca pentru prima dată în 2022 la Charleston Open. Și abia așteptăm să-i urăm bun venit în sfârșit în Low Country”, se arată și pe contul de Twitter al turneului american.

Citește și ROMÂNCELE ATACĂ AUSTRALIAN OPEN! CINE SUNT CELE PATRU SPORTIVE CARE MERG CU HALEP LA MELBOURNE

tenisCharleston OpenwtaHalepdeclaratii