SONDAJ: Cine ați dori să fie următorul selecționer al României?

Simona Halep, îngrijorată de dezastrul Covid-19! “Sper ca toţi oamenii să înţeleagă şi să se vaccineze”

Articol de Razvan Panaitescu - Publicat miercuri, 13 octombrie 2021, ora 11:39,

Simona Halep a revenit în ţară după participarea la Indian Wells şi va pleca la Moscova pentru Kremlin Cup. Sportiva a comentat cu îngrijorare şi evoluţia epidemiei de Covid-19 din ţara noastră.

Marți, 12 octombrie, au fost raportate 16.763 cazuri noi de infectare cu COVID-19, un record. Totodată, 442 de oameni au murit. Grupul de Comunicare Strategică a transmis marţi că nu mai există niciun pat liber în secţiile de Terapie Intensivă din România.

În aceste condiţii, Halep le-a recomandat tuturor românilor să se vaccineze. Numărul 17 WTA a anunţat că îşi va face şi a treia doză de vaccin după următoarele două turnee la care va participa.

34% este procentul persoanelor vaccinate din România. În Uniunea Europeană, doar Bulgaria are un procent mai mic al persoanelor vaccinate. 

„(n.r. – dacă este îngrijorată de creşterea cazurilor de COVID-19) Foarte mult, foarte mult şi îmi pare rău să aud ce se întâmplă în spitale, este foarte trist. Sper ca toţi oamenii să înţeleagă din această întâmplare şi să se vaccineze, pentru că, cu siguranţă, aşa cum tot spun medicii, ne protejează.

(n.r. – dacă se vaccinează cu doza a treia) Sigur că da, o voi face imediat ce voi termina turneele”,  a spus Halep.

Pentru Simona Halep urmează participarea la Kremlin Cup, din Moscova, turneu programat în perioada 18 – 24 octombrie. Apoi, Simona va reveni în ţară pentru Transylvania Open, de la Cluj-Napoca.

„(n.r. – de ce a revenit în ţară, în loc să plece la Moscova) Pentru că acolo e greu cu antrenamentele, sunt două săli şi nu este comod, mai ales cu restricțiile de acum. Am preferat să vin acasă două zile şi să plec peste două zile. Am avut destul timp liber anul acesta, mă bucur că sunt aptă să joc şi voi juca la Moscova şi Cluj”, a spus Simona Halep.

simona halepCovid-19turneetenispandemiebulgariavaccinareromaniaepidemie