Halep, mesaj superb pentru organizatorii de la Australian Open: „Vă mulțumesc și abia aștept să revin la anul!”

Articol de Realitatea Sportivă - Publicat miercuri, 17 februarie 2021, ora 10:02,
Simona Halep reactie
Simona Halep reactie

Actualul loc 2 în ierarhia WTA, Simona Halep (29 de ani), a pierdut meciul din sferturile turneului de la Australian Open, după ce a fost învinsă de Serena Williams (locul 11 WTA), cu scorul de 3-6, 3-6!

Sportiva din România a părăsit întrecerea de la Melbourne din faza sferturilor, astfel că a ratat obiectivul de a cuceri primul mare Grand Slam al anului. Considerat capul de afiș din această fază a competiției, meciul dintre Halep și Serena a fost unul foarte tensionat, iar românca s-a văzut înfrântă de americancă, care domina la capitolul meciurilor directe.

La doar câteva ore după ce a părăsit întrecerea de la Australian Open, fostul lider mondial a postat o fotografie cu unul dintre terenurile de la Melbourne, alături de un mesaj care făcea trimitere către organizatorii turneului. Halep a ținut să le mulțumească acestora pentru eforturile depuse în ultimele săptămâni și a mărturisit că așteaptă cu nerăbdare să revină anul viitor în vremuri mai ușoare pentru toată lumea.

Sursa foto: Simona Halep/Facebook

„Câștigi sau pierzi, este întotdeauna o experiență minunată să împărtășești terenul cu Serena Williams. Vreau să le mulțumesc enorm @craig_tiley și @tennisaustralia pentru munca lor neobosită în organizarea @australianopen în acest an. Ați trecut peste multe provocări și nu ați încetat să lucrați la lucrurile noastre. Vă mulțumesc și abia aștept să mă întorc anul viitor, în vremuri mai ușoare pentru toată lumea!”, s-a arătat în mesajul postat de Simona Halep pe Instagram.

 

Vezi această postare pe Instagram

Citește și Simona Halep poate pierde locul doi în ierarhia WTA! Rezultatul care poate schimba datele problemei

wtamesaj halepsimona haleprealitateatenisaustralian open