Simona Halep schimbă destine! Campioana de la Roland Garros: „Am fost inspirată de ea”

Articol de Ciprian Chirilă - Publicat miercuri, 14 iulie 2021, ora 16:48,
Simona Halep, trofeu Roland Garros
Simona Halep, trofeu Roland Garros

Simona Halep este o mare campioană. Acesta este un fapt dovedit prin multiplele trofee câștigate în carieră, dar a devenit și sursă de inspirație pentru colegele din circuit.

Barbora Krejcikova, surprinzătoarea campioană din acest an de la Roland Garros, a dezvăluit că fostul lider mondial a motivat-o și i-a schimbat cariera. Halep, supranumită ”regina zgurii” a câștigat și ea Roland Garros în 2018, iar stilul ei de joc a captivat-o pe Krejcikova. Cehoaica a declarat că a urmărit toate partidele Simonei și a învățat de la ea cum să progreseze pentru a ajunge la rezultate cât mai înalte în carieră.

Jun 12, 2021; Paris, France; Barbora Krejcikova (CZE), Mandatory Credit: Susan Mullane-USA TODAY Sports

”I-am urmărit toate meciurile Simonei Halep și, într-un fel, am căpătat experiență din asta și am fost inspirată de ea. Acum vreau să joc cât mai multe meciuri și să inspir și eu la rândul meu”, a spus Barbora, potrivit Tennis.com, după ce a câștigat primul tur de la turneul de la Praga, scor 6-2, 6-3, cu Isabella Shinikova (Bulgaria).

simona-halep-wta-roland-garros-Amanda-Anisimova

Barbora Krejcikova a cucerit, la 25 de ani, Roland Garros 2021, primul ei trofeu de Grand Slam, cu 6-1, 2-6, 6-4, în fața rusoaicei Anastasia Pavlyuchenkova.

După turneul de la Wimbledon, Simona Halep a coborât până pe poziția a 9-a în ierarhia mondială WTA.

CITEȘTE ȘI –>> S-A TERMINAT CU DOMINAŢIA! SIMONA HALEP PĂRĂSEŞTE TOP 10 WTA

realitatearoland garrosinspiratiesimona halepbarbora krejcikova