Simona Halep şi-a făcut planul pentru semifinală. „Aşa trebuie să joc cu Sabalenka!”

Articol de Realitatea Sportivă - Publicat sâmbătă, 24 aprilie 2021, ora 14:32,
SIMONA HALEP, Sursa foto- Profimedia Images
SIMONA HALEP, Sursa foto- Profimedia Images

Simona Halep o va întâlni pe Aryna Sabalenka în semifinala turneului WTA de la Stuttgart. Va fi primul duel pe zgură cu ocupanta locului 7 în clasamentul mondial.

Halep, care a obţinut două victorii în minimum de seturi în drumul spre semifinale, este într-o formă excelentă pe zgura de la Stuttgart. Jucătoarea din Belarus este prima adversară din Top 10 pe care o va întâlni la turneul din Germania.

halep

Halep şi Sabalenka s-au întâlnit până acum de patru ori în circuitul WTA. Simona s-a impus de trei ori, însă toate partidele s-au disputat pe suprafaţă dură.

„Cu Sabalenka este un meci dificil mereu, loveşte foarte puternic, va trebui să o împing cât se poate de în spate, să deschid terenul ft bine ceea ce nu e uşor, dar sunt dornică să joc cu ea să văd cum e pe zgură, din câte ţin minte am jucat doar pe hard” – a prefaţat Halep duelul din această seară la Digi Sport.

Halep a avut şi un mesaj pentru fanii care îi ţin pumnii la fiecare meci.

„Le mulţumesc foarte mult pentru susţinere, simt energia pe care mi-o transmit şi sper să îi bucur în continuare cu victorii” – a transmis Simona.

55.300 de dolari şi un automobil Porsche este premiul rezervat câştigătoarei ediţiei din 2021 a turneului de la Stuttgart.

CITEŞTE ŞI: Simona Halep e pe val! Numărul 3 WTA ajunge în semifinale la Stuttgart, după ce a învins-o pe Alexandrova

semifinalewtaaryna sabalenkasimona halepstuttgarttenis