Simona Halep, ultimele detalii despre nunta cu Toni Iuruc: „E un eveniment frumos, am emoții!”

Articol de Realitatea Sportivă - Publicat miercuri, 08 septembrie 2021, ora 17:40,

Fostul lider mondial al tenisului feminin de la cel mai înalt nivel trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de soțul său, Toni Iuruc!

Deși pe plan profesional lucrurile nu au stau tocmai bine pentru Simona Halep în ultimul an, din punct de vedere sentimental, cea mai bună sportivă din România pare că traversează clipe de vis. La puțină vreme după ce constănțeanca în vârstă de 29 de ani a fost cerută în căsătorie, acceptând pe loc propunerea partenerului său de viață din ultimii ani, acum, cei doi au stabilit când va avea loc marele eveniment.

La sosirea de la US Open, Halep a dezvăluit că nunta va fi săptămâna viitoare, așa cum anunțase zilele trecute și Ilie Năstase. Sportiva a recunoscut că are emoții destul de mari și se așteaptă la un eveniment frumos. Totodată, actualul loc 13 WTA a mărturisit că este unul dintre cei mai importanți pași din viața sa.

„Da, domnul Năstase m-a dat de gol. Da, ne vom căsători săptămâna viitoare, e un eveniment frumos, am emoții. Sunt emoții diferite (n.r – față de tenis). E partea personală, tenisul rămâne tenis, dar aici e mult mai important pasul și sunt bucuroasă că se întâmplă”, a spus Halep, la aeroport, citată de Digi Sport.

Soțul Simonei Halep, Toni Iuruc, este divorțat și provine dintr-o familie de machedoni, fiind cu 13 ani mai mare decât fostul lider mondial. Iuruc este un om care deține mai multe afaceri în domeniul imobiliar și care s-a dovedit un personaj de succes de-a lungul timpului în business.

Citește și S-A AFLAT LOCUL ȘI DATA NUNȚII DINTRE SIMONA HALEP ȘI TONI IURUC: „MI-A ZIS CĂ FACE CUNUNIA CU SOȚUL EI. SUNTEM INVITAȚI”

nuntarealitateasimona halepToni Iurucdeclaratii