Simona Halep va prezenta trofeul de la Wimbledon pe Arena Națională

Articol de Realitatea Sportivă - Publicat luni, 15 iulie 2019, ora 17:04,
Simona Halep Wimbledon
Simona Halep Wimbledon

Simona Halep le va prezenta românilor trofeul cucerit la Wimbledon, o premieră pentru tenisul românesc. Evenimentul va avea loc miercuri pe Arena Națională, de la ora 19.

Federația Română de Tenis a anunțat că evenimentul este organizat de Primăria Capitalei, iar accesul publicului va fi gratuit.

Simona Halep a revenit astăzi în țară și a fost întâmpinată la salonul oficial al Aeroportului ‘Henri Coandă’ din București. A primit flori din partea lui Ilie Năstase, Ion Țiriac, Mihai Covaliu (președintele COSR) și Bogdan Matei (ministrul Tineretului și Sportului).

I-am transmis personal doamnei Primar General Gabriela Firea rugămintea ca Primăria să ne pună la dispoziție Arena Națională și logistica necesară organizării acestui eveniment și am găsit, la fel ca întotdeauna, înțelegerea necesară, drept pentru care îi adresez public mulțumirile Federației Române de Tenis. Sunt convins că iubitorii sportului din București și nu numai vor fi încântați să o felicite la scenă deschisă pe marea noastră campioană„, a precizat Ion Țiriac, președintele Federației Române de Tenis.

Simona Halep a mai fost pe Arena Națională și în 2018, după ce a câștigat trofeul la Roland Garros. A primit o distincție din partea primarului Capitalei, Gabriela Firea.

Haleparena nationalawimbledontrofeufederația română de tenissimona halepfrt