Simone Inzaghi trimite ‘săgeți’ către CFR Cluj și Celtic! „În România nu a fost niciun meci”

Articol de Realitatea Sportivă - Publicat joi, 12 decembrie 2019, ora 23:44,
inzaghi

Lazio Roma a ratat calificarea în 16-imile de finală ale Europa League, după ce a pierdut meciul din deplasare cu Rennes, scor 0-2, iar CFR Cluj a învins-o pe Celtic Glasgow cu 2-0. Antrenorul italienilor, Simone Inzaghi, a declarat că echipa scoțiană nu a luptat pentru a obține un rezultat bun în România.

Lazio a jucat cu multe rezerve în Europa League și a reușit să strângă doar șase puncte.

În ultima rundă din faza grupelor, italienii ar fi trebuit să câștige la Rennes și aveau nevoie de o victorie a lui Celtic Glasgow, echipă deja calificată în 16-imile de finală, la Cluj cu CFR.

Calificarea noastră nu s-a decis aici la Rennes. Ar fi trebuit să jucăm mai bine în celelalte meciuri. În plus, nu am obținut rezultatele pe care le-am fi meritat. Nu a fost o grupă ușoară, pentru Rennes și Celtic sunt echipe puternice, dar până la urmă CFR Cluj a mers mai departe. Regretele noastre sunt în legătură cu celelalte meciuri.

Am aflat că Celtic nu a luptat așa cum trebuia în România… nu a fost niciun meci în România. Așa că șansele noastre la calificare erau oricum spulberate, iar jucătorii au pierdut din intensitate în aceste condiții.

Nu regret că am făcut rotația jucătorilor în Europa League. Aș face aceeași alegere și acum. Este datoria mea să folosesc toți jucătorii pe care îi am în lot. Am primit și răspunsuri bune și răspunsuri negative la această strategie. Dar nu poți să joci cu aceiași fotbaliști la fiecare trei zile, nu este o măsură practică„, a spus Simone Inzaghi pentru Sky Sports Italia.

Rennes – Lazio s-a încheiat 2-0, după dubla lui Gnagnon din minutele 31 și 87.

antrenorlazio romaCelticcalificaresimone inzaghiceltic glasgowcfr clujEuropa Leaguerennesinzaghi
euro 2020 minge

EURO 2020 | Bucureşti în prim-plan! Cum arată programul meciurilor de azi

victor-piturca-profimedia-0208066312

Victor Piţurcă: ,,Eriksen a avut şansă mare! E mai greu să scapi”