Singura cale prin care Dinamo va mai rezista în Liga 1! ,,Din partea spaniolilor nu mai am nicio speranţă”

Articol de Mihai Cristian - Publicat sâmbătă, 26 decembrie 2020, ora 18:35,
dinamo

Dinamo trece prin cea mai grea criză financiară din istoria sa, după ce a fost preluată în vară de Pablo Cortacero.

Un fost antrenor din Ştefan cel Mare este de părere că toate promiunile făcute de patronul spaniol au fost doar minciuni tot timpul.

Adrian Mihalcea, fost fotbalist la Dinamo, spune că singurii care mai pot salva clubul sunt doar suporterii echipei prin programul DDB. Acesta şi-a pierdut speranţa că spaniolii vor mai veni cu banii la club şi este de părere că dacă clubul nu va fi ajutat din punct de vedere financiar, ar putea să dispară din Liga 1.

Mi se pare că ce se întâmplă la Dinamo e, într-adevăr, o mare minciună. Nu văd viitorul, decât dacă aceşti băieţi din DDB vor reuşi să se implice poate mai mult decât au făcut-o până acum. Jucători vor mai pleca în continuare, pentru că până la urmă nu poţi să vii şi doar să joci fotbal, eşti obligat să ai şi o viaţă socială şi ai familie, şi trebuie să reuşeşti să-i menţii pe o linie de supravieţuire. Dacă lucrurile se vor aşeza, cât de cât, şi poate vor mai primi o parte din bani băieţii…

(n.r. De unde?) Din partea DDB-ului, cu siguranţă, că din altă parte nu văd de unde. Din partea spaniolilor, eu, cel puţin, nu mai am nicio speranţă că vor băga vreun euro. Poate o parte din băieţi vor rămâne şi echipa nu a arătat rău, în ultima perioadă echipa n-a arătat deloc rău.”, a declarat Adi Mihalcea pentru Telekomsport.

În ciuda tuturor problemelor financiare de la club, Dinamo a terminat turul de campionat pe locul 11, reuşind să adune 16 puncte în 15 jocuri disputate.

Citeşte şi FCSB, cantonament de lux în Turcia! Unele echipe din Liga 1 doar visează la aşa ceva

suporteri dinamoliga 1adi mihalceaddbrealitateadinamoPablo Cortacero
Dinamo, Sorescu, bucurie

Unul dintre titularii lui Dinamo dorit de echipe din Serie A

dinamo

Reacția după ce FCSB a transferat un jucător de la Dinamo: „S-a ales praful de tot!”