Singurul român antrenat de Maradona. „Este ceva unic!”

Articol de Razvan Panaitescu - Publicat sâmbătă, 28 noiembrie 2020, ora 16:26,
maradona emirate

Un singur jucător român şi-a intersectat cariera cu Diego Maradona în postura de antrenor. Mihai Costea a fost antrenat de legendarul argentinian în Emiratele Arabe Unite. 

Costea l-a prins pe Maradona antrenor în ultima perioadă petrecută la Al Fujairah. Fostul atacant de la Craiova şi Steaua a rememorat întâlnirea cu „El Pibe d’Oro”.

Din păcate, el a venit când eu eram la final de contract şi nu l-am prins decât la câteva antrenamente. El a venit acolo cu toată echipa lui să vadă cum e…. E un regret că nu l-am mai avut mai mult timp, aveam multe de învăţat… A semnat când eu îmi terminam contractul. Am stat şase luni acolo şi nu s-a mai prelungit.

Era ceva unic! Cineva cu numele lui să vină la Al Fujairah să antreneze… Se terminase campionatul şi am mai stat vreo săptămână şi el a venit acolo, ca să vadă despre ce e vorba, să cunoască stadionul, clubul, conducerea ni l-a prezentat şi tot ce mai e de prezentat unui antrenor când semnează, condiţiile, etc… Apoi eu am plecat”  a declarat Mihai Costea pentru Fanatik.

Nici Maradona nu a stat prea mult pe banca echipei din Emiratele Arabe Unite. A ratat promovarea şi a fost demis după câteva luni.

diego maradonaargentinianatacantmihai costeaemiratele arabe unite
anglia croatia

EURO 2020 | ”It’s Coming Home”! Anglia, debut fericit în fața vicecampioanei mondiale

ambulanta ekeng

Un fost fotbalist de la Dinamo, speriat de drama lui Eriksen: „Mi-am amintit de Ekeng, am fost lângă el!”