Situația absurdă în care ar putea ajunge Sepsi: „Dacă pierdem la masa verde, ne prezentăm la Iași să jucăm prelungiri?”

Articol de Realitatea Sportivă - Publicat luni, 13 iulie 2020, ora 21:00,
leo-grozavu-sepsi-osk
leo-grozavu-sepsi-osk

Sepsi OSK s-a calificat în finala Cupei României după ce a trecut în semifinalele competiției de Poli Iași, cu scorul general de 8-1.

Deși s-au impus categoric pe teren, lucrurile se pot complica pentru covăsneni, deoarece oficialii clubului din Iași au contestat trimiterea pe teren a lui Bouhenna, care n-ar fi avut drept de joc la meciul din tur dintre cele două echipe.

Leo Grozavu este convins că echipa sa va avea câștig de cauză și nu se va pune problema pierderii meciului tur cu 3-0 la masa verde. Tehnicianul covăsnenilor chiar atrage atenția asupra faptului că dacă s-ar întâmpla asta, s-ar ajunge la un scenariu absurd.

„Nu mi-e teamă că vom pierde la masa verde. Dacă era ceva, se dădea deja o decizie. Dacă pierdem primul joc cu 0-3, ce se întâmplă apoi? Am câștigat 3-0 la retur, ne prezentăm la Iași să jucăm prelungiri?”, a spus Grozavu.

Sepsi Sfântu Gheorghe s-a calificat, joi seară (9 iulie), în finala Cupei României, învingând cu scorul de 3-0 (1-0) echipa Poli Iaşi, în deplasare, în manșa secundă a semifinalelor. Covăsnenii au câştigat şi meciul tur, cu scorul de 5-1.

Sepsi va întâlni în finală echipa FCSB, care a trecut în penultimul act de Dinamo (3-0 în tur, 1-0 în retur). Finala Cupei României va avea loc în 22 iulie, la Ploieşti.

Citește și • Sepsi s-a impus în fața Chindiei și s-a depărtat de zona roșie a clasamentului

cupa romanieisepsi oskleo grozavu