Șoc în Africa de Sud! Un campion mondial este de negăsit de 3 săptămâni

Articol de Gigi Grigorescu - Publicat duminică, 04 decembrie 2022, ora 14:57,
S’busiso Nkosi
S’busiso Nkosi

Jucătorul sud-african de rugby S’busiso Nkosi, campion mondial în 2019, este de negăsit din ziua de 11 noiembrie.

Campionul mondial la rugby, sud-africanul S’busiso Nkosi, e dat dispărut din 11 noiembrie

Oficialii echipei la care evoluează, Bulls, au anunțat că nu au mai reușit să ia legătura cu el din 11 noiembrie, iar familia nu l-a mai putut contacta din 14 noiembrie. S’busiso Nkosi are 16 selecţii la naționala Africii de Sud, campioana mondială en-titre, făcând parte din lot la competiția supremă de acum trei ani.

Ultimul contact cunoscut al lui Nkosi cu un manager, un membru al personalului sau o echipă datează de vineri, 11 noiembrie 2022.

După numeroase încercări eşuate, care includ apeluri telefonice, mesaje text, apeluri către rude, parteneri şi prieteni apropiaţi, precum şi 4 vizite la reşedinţa cunoscut, franciza a luat decizia de a raporta dispariţia lui”, menţionează clubul într-un comunicat.

Tot ce pot să spun este că sperăm că ‘Sbu’ este cel puțin în siguranță, în ciuda izolării sale. Am încercat neobosit să luăm contact cu el, dar aceste eforturi au fost în zadar până în prezent. Toată lumea este foarte îngrijorată”, a declarat Edgar Rathbone, directorul executiv al Bulls, pentru News24, citat de Wales Online.

africa de sudS'busiso Nkosi