Șoc în fotbalul românesc! Marius Avram vrea să se retragă la doar 41 de ani după o decizie a lui Vassaras

Articol de Alexandru Dan - Publicat marți, 27 octombrie 2020, ora 13:30,
marius avram

Președintele CCA, grecul Kyros Vassaras, a surprins pe toată lumea după ce a anunțat lista UEFA cu arbitrii români!

Într-una dintre cele mai recente ședințe de la Comisia Centrală a Arbitrilor, fostul arbitru grec și actual președinte al arbitrajului românesc, Kyros Vassaras, a renunțat la doi dintre cei mai cunoscuți „cavaleri ai fluierului” din România.

Sebastian Colțescu și Marius Avram sunt cei doi arbitrii care au fost excluși din lista UEFA de anul acesta, în locul lor fiind numiți Andrei Chivulete și Marian Barbu. Această decizie a luat prin surprindere pe toată lumea, iar Marius Avram se pare că vrea să își încheie cariera în arbitraj odată cu această decizie.

Motivul invocat de Vassaras a fost acela că se dorește întinerirea lotului de arbitrii români pentru lista UEFA, dar această decizie este una ciudată, deoarece limita de vârstă pe lista UEFA a fost eliminată, iar unul dintre asistenții români de pe lista trimisă de grec, Octavian Șovre, a împlinit 47 de ani.

Potrivit ultimelor informații venite din partea Pro Sport, Marius Avram va lua decizia finală privind retragerea din cariera de arbitru, după ziua de vineri, când Comitetul Executiv al Federației Române de Fotbal va aproba sau nu lista trimisă de Kyros Vassaras.

Situația e destul de tensionată în rândul arbitrilor din România după prestațiile dezamăgitoare ale delegaților din acest start de sezon, dar și după ce vicepreședintele CCA, Alexandru Deaconu, a fost singurul care s-a opus deciziei lui Vassaras, semn că relațiile dintre cei doi sunt destul de reci în ultima perioadă.

Se știe foarte bine faptul că Vassaras are suportul președintelui FRF, Răzvan Burleanu, iar Deaconu este alături de garda veche a arbitrajului românesc.

Citește și Gheorghe Hagi, aproape de o lovitură importantă la Viitorul! Pe cine poate aduce “Regele” lângă echipa sa

realitateaAvramlista uefaarbitriivassaras
eriksen

EURO 2020 | Mesaje speciale pentru Eriksen de la vedetele mondiale din fotbal

Euro2020 D1 Group B Russia Vs Belgium, Saint Petersburg, Russia – 12 Jun 2021

EURO 2020 | Victorie fără emoții pentru Belgia în primul meci de la turneul final! Rusia, prima „victimă”