Şoc în lumea sportului! Cancerul l-a răpus la vârsta de 37 de ani

Articol de Realitatea Sportivă - Publicat marți, 21 decembrie 2021, ora 12:30,
AJ Rosen/Sursa foto: Profimedia Images
AJ Rosen/Sursa foto: Profimedia Images

Lumea sportului trece din nou prin momente cumplite. Un participant la trei ediţii ale Jocurilor Olimpice de iarnă s-astins din viaţă la vârsta de 37 de ani.

Sportul mondial a primit o veste tragică în momentul în care s-a aflat că britanicul Adam Joseph Rosen, care a concurat în proba de sanie la trei ediții ale Jocurilor Olimpice de iarnă, a murit la vârsta de 37 de ani din caza unei boli.

Citeşte şi Măcinat de accidentări în cariera de fotbalist, Marius Alexe s-a destăinuit: ,,Am văzut mulţi doctori! Era nevoie de un implant”

Adam Rosen a fost răpus de cancer. Născut în Statele Unite, Rosen a murit duminică, pe data de 19 decembrie, după cum a anunţat Federația Britanică de Bob și Sanie, conform BBC.

Cea mai mare performanţă a lui Rosen a fost clasarea pe locul 6 în proba de sanie a la Cupei Mondiale din Canada, în anul 2009. Acesta şi-a încheiat cariera în urmă cu aproape patru ani de zile, după ce a particiapt de-a lungul timpului la ediţiile Jocurilor Olimpice din 2006, 2010 și 2018.

Citeşte şi Nicolae Dică, schimbare radicală de look! Cum arată “Dicanio” după ce și-a făcut implant de păr

sanieadam rosenmarea britaniejocurile olimpice de iarnadeces