SONDAJ: Cine ați dori să fie următorul selecționer al României?

ŞOC! Mirel Rădoi şi-a anunţat plecarea de la echipa naţională: ,,Nu mă poate întoarce nimic din drum, nici măcar soţia”

Articol de Mihai Cristian - Publicat marți, 12 octombrie 2021, ora 00:48,
MIREL RĂDOI
MIREL RĂDOI

Mirel Rădoi, selecţionerul naţionalei de fotbal a României, a reacţionat la finalul jocului cu Armenia din preliminariile Campionatului Mondial ce va avea loc în 2022, în Qatar, terminat cu o victorie la limită, scor 1-0.

Unicul gol al partidei ce a avut loc în Ghencea a fost marcat de către jucătorul lui PAOK Salonic, Alexandru Mitriţă. Acesta, fiind cel mai scund jucător de pe teren, a marcat cu o lovitură de cap, în minutul 26, din centrarea lui Răzvan Marin.

La finalul jocului cu Armenia, Mirel Rădoi a surprins la conferinţa de presă. Acesta a anunţat că la finalul acestei campanii nu va mai continua pe banca echipei naţionale.

,,Cred că v-am spus că nu voi mai continua. Dar cred că în momentul de faţă ar trebui să vorbim despre partidele rămase, nu despre situaţia mea.

Nu mă poate întoarce nimic din drum, nici măcar soţia. (Federaţia v-a făcut vreo ofertă?) Nu… şi nici dacă ar face-o nu aş accepta. E un ciclu care s-a terminat, din punctul meu de vedere.

E un ciclu care se termină şi altcineva va trebui să o facă. Din luna noiembrie încolo, oricine poate să fie în faţa voastră. Îmi vine greu să cred că, după partida cu Islanda, când voiaţi să plec, acum vă doriţi să mai fiu pe aici.

Din luna noiembrie, echipa naţională trebuie să îşi găsească antrenor. Eu nu voi mai fi, contractul meu se termină, eu îmi văd de treaba mea. Să aduceţi pe cine vreţi dumneavoastră!”, a declarat Mirel Rădoi, în cadrul unei conferinţe de presă.

În urma acestui rezultat, România ocupă locul 2 în clasamentul Grupei J, cu 13 puncte acumulate din 8 partide disputate până acum.

România - Armenia, Alex Mitriţă/Sursa foto: GSP
România – Armenia, Alex Mitriţă/Sursa foto: GSP

Citeşte şi ROMÂNIA A ÎNVINS ARMENIA, ÎN PRELIMINARIILE CM 2022! CUM ARATĂ CLASAMENTUL GRUPEI J

romaniaCM 2022plecarerealitateamirel rădoiarmenia