Șoc total în Belgia! Un club imens este la un pas să fie trimis în Liga a 4-a. Un român, direct afectat

Articol de Realitatea Sportivă - Publicat miercuri, 08 aprilie 2020, ora 20:32,
standard liege stadium
standard liege stadium

Standard Liege nu a obținut în primă instanță licența pentru viitoarea ediție a sezonului din Jupiler League și dacă decizia se va menține și după apel ar putea fi retrogradată până în al patrulea eșalon. 

Clubul înființat în urmă cu 122 de ani are probleme financiare, dar oficialii roș-albilor contestă hotărârea luată de Federația Belgiană de Fotbal. Conducerea echipei la care este legitimat și Denis Drăguș a prezentat motivele pentru care dosarul de licențiere a fost respins de reprezentanții forului de la Bruxelles.

CITEȘTE ȘI –>> Decizia șoc anunțată de cel mai galonat club al Europei: “A trebuit să apelăm la varianta asta”

Depășirea datei limită pentru plata anumitor drepturi către jucători și întârzierea prezentării unui act de vânzare a stadionului sunt aspecte pe care șefii lui Standard sunt deciși să le rezolve până la rejudecarea speței. Anunțul de natură să îi întriseteze pe fanii uneia dintre echipele fanion ale Belgiei a fost făcut pe contul clubului de pe o rețea de socializare. Echipa din Liege are în plamares 10 titluri, 8 Cupe ale Belgiei și o finală a Cupei Cupelor jucată în 1982.

standard liegerefuz licențăbelgiaDenis Dragus