SONDAJ: Cine ați dori să fie următorul selecționer al României?

Soluția salvatoare pentru Dinamo vine din partea unui fost mare jucător: „E nevoie de ei doi”

Articol de Vlad Ciotoran - Publicat sâmbătă, 25 septembrie 2021, ora 12:27,
DINAMO
DINAMO

Dănuț Lupu a vorbit despre situația de la Dinamo. Pe 15 iulie, Dario Bonetti semna cu Dinamo un contract valabil pentru un an cu posibilitatea de prelungire pentru încă unul, dar mandatul său avea să se termine după două luni.

Conducerea clubului a anunțat că s-a hotărât demiterea sa, iar antrenorul Italian a plecat în țara sa natală. De acolo, Bonetti a postat un mesaj pe Facebook în care s-a plâns de condițiile de la echipa din Ștefan cel Maree și a anunțat că s-a simțit ”folosit și aruncat”.

La doar câteva zile distanță, avocata acestuia a anunțat că tehnicianul a fost testat pozitiv la COVID-19.

Pe plan sportiv, „câinii” au deja șase înfrângeri consecutive în campionat. La ultimele două meciuri, cel din Cupă cu Ripensia și cel cu Botoșani pe bancă a stat Sorin Colceag.

Mircea Rednic este un nume tot mai vehiculat în Ștefan cel Mare.

Am înțeles că Ando a spus că vine doar dacă e șeful lui Rednic. În spirit de glumă, bineînțeles. Dinamo are nevoie de ei doi. Domnul Bonetti a ajutat Dinamo, dar nu vrea nici să plece. Chestia asta cu dinamoviștii până la moarte și dincolo de ea e cam dureroasă pentru unii. Sunt trei etape, mai au două meciuri foarte grele. După meciul pierdut cu FCSB, normal trebuia să stea lângă echipă. Sunt alegerile lui. Sperăm ca domnul Mureșan să reușească să ajungă la o înțelegere cu el. Eu cred că mai mult de atât nu poate să facă domnul Bonetti.

Eu cred că Mircea poate să facă mult mai multe datorită faptului că are și o putere mai mare, poate să ajute clubul în mai multe feluri, ceea ce Bonetti nu a făcut-o niciodată. Să ajute și cu bani, să aducă și jucători. Trebuie să recunoaștem că Dinamo e într-o situație delicată la ora actuală. Eu sper și cred că vor reuși să facă un miracol, că până la urmă e un miracol”, a spus Dănuț Lupu pentru PRO X.

Citește și IULIU MUREȘAN A OFERIT ULTIMELE DETALII DESPRE VENIREA LUI MIRCEA REDNIC LA DINAMO!

fotbalrealitateadinamomircea rednicioan andonedanut lupu