Sorescu, dezamăgit după ce a fost din nou eroul „câinilor”: „Eu sunt dintre cei care nu și-au primit banii”

Articol de George Drafta - Publicat marți, 03 august 2021, ora 00:35,
Sursă foto: gsp.ro
Sursă foto: gsp.ro

Mijlocașul a ajuns golgheter al Ligii 1 după ce a marcat cinci goluri în primele trei runde ale stagiunii. 

Deși Dinamo a ajuns pe loc de play-off după un start de campionat în care a surprins pe toată lumea, căpitanul roș-albilor nu se gândește că echipa ar putea conta în lupta pentur primele șase locuri ale Ligii 1.

„Meritul este al băieților total pentru că împreună am reușit să luăm cele trei puncte astăzi, nu trebuie să ne gândim la play-off suntem la început, dar cel mai important este menținerea în prima ligă. La început nu ni se dădeau șanse, dar mă bucur să le arătăm oamenilor că fotbalul se joacă pe teren. 

Este frumos atunci când câștigi, mai ales acum când vine atât de multă lume la stadion.  M-aș bucura să fie și mai mulți dar pentru asta trebuie să jucăm pe un stadion mult mai mare. Am rămas fără tricou pentru că mi s-a făcut milă de un copil care a intrat pe teren și i l-am oferit lui”, a fost declarația fotblistului la finalul întâlniri în care a reușit o dublă. 

Sursă foto: Pro Sport

Deși ar trebui să fie fericit pentru randamentul său din teren și pentru perioada de grație pe care o traversează, căpitanul a lui Dinamo are o uof. Faptul că a fost sărit de pe lista celor cărora li s-au achitat o parte din restanțele salariale.

„Probleme sunt în continuare, nu s-a rezolvat nimic, doar promisiuni. Au mers spre bine pentru că unii și-au primit restanțele salariale. Însă eu nu fac parte din această categorie. M-aș bucura să ajut clubul cu o sumă destul de mare în urma unui transfer al meu.

Dar vom vedea pentru că se pare că nu sunt o prioritate. Însă atât timp cat am contract aici îmi voi face treaba. Mă doare pentru că ar trebui să se facă totul în mod corect și normal. Este decizia celor din conducere, nu am mai vorbit cu nimeni de acolo de ceva timp”, nu și-a ascuns supărarea Sorescu.  

CITEȘTE ȘI –>> VIDEO | SPECTACOL ÎN ȘTEFAN CEL MARE! DINAMO O BATE PE ACADEMICA CLINCENI CU SORESCU DIN NOU DECISIV

sorescurealitatearestante neachitatedinamo