Sorin Cârțu dă de pământ cu Andrea Compagno: „Dau cu capul în gură, mă dau pe spate și primesc penalty!”

Articol de Mihai Dragomir - Publicat luni, 19 septembrie 2022, ora 09:08,
Sorin Cârțu
Sorin Cârțu

CSU Craiova a învins FCSB cu 2-1, însă oltenii au reclamat acordarea mult prea ușoară a penalty-ului transformat de Andrea Compagno. Sorin Cârțu a comentat faza controversată petrecută chiar înaintea pauzei.

Mai exact, oltenii au protestat vehement, spunând că cel care a comis fault a fost Compagno, ci nu Bancu. Iată cum a interpretat Sorin Cârțu întregul eveniment.

„Efectiv e hilar tot ce s-a întâmplat în acel minut!”

„Aș propune ca această «barzelletta» (n.r. «glumă» în limba italiană) pe care a creat-o jucătorul italian să fie preluată de școala de antrenori și exemplificată la toți jucătorii, antrenorii. 

E un mod de a dribla foarte interesant: dau mingea în față, o pierd de sub control, dau cu capul în gură, mă dau pe spate și primesc penalty. Efectiv e hilar tot ce s-a întâmplat în acel minut, care a întors, cât de cât, desfășurarea partidei. 

Până la urmă este bine că am păstrat rezultatul și este o victorie deosebită. E bine că echipa a fost conectată foarte bine pentru această partidă. În general, meciurile pe care le ai cu FCSB, CFR, Rapid, intră într-o categorie a meciurilor speciale. 

Pe lângă ce pregătesc și transmit antrenorii, vin și jucătorii cu un plus al lor de stare de spirit. Eu sunt mulțumit că s-a făcut dreptate. Ar fi fost păcat ca acest meci să nu se fi terminat cu o victorie a noastră”, a declarat Sorin Cârțu, după CSU Craiova – FCSB 2-1.

În urma acestei partide, oltenii au urcat pe locul 4, cu 17 puncte, în timp ce FCSB se află pe locul 14, cu 8 puncte.

sorin cartucsu craiovaAndrea Compagnofcsb