Sorin Cârţu, noi acuze la adresa arbitrajului: ,,A fost o campanie făcută de Meme şi Dan Petrescu”

Articol de Mihai Cristian - Publicat vineri, 27 noiembrie 2020, ora 15:33,
SorinCârtu

Sorin Cârţu a avut o nouă ieşire în care a scos în evidenţă greşelile de arbitraj din Liga 1 care au făcut-o pe Craiova să piardă fotoliul de lider.

Oficialul Craiovei este de părere că fiecare meci porneşte cu handicap pentru echipa antrenată de Corneliu Papură, din prisma greşelilor de arbitraj care se fac împotriva echipei din Bănie. Cârţu crede că greşelile de arbitraj au survenit în urma presiunilor făcute de oficialii cluburilor cu care se luptă Craiova la titlu, FCSB şi CFR Cluj.

Fostul fotbalist a evidenţiat câteva momente în care Universitatea Craiova a fost dezavantajată de arbitraj, dar şi un moment în care FCSB a fost avantajată.

,,Echipa noastră e şi prejudiciată de multe ori, joacă cu handicap, pe greşeli care se fac acum împotriva noastră. A fost o campanie susţinută de presă probabil, nu ştiu, că nu vreau să acuz acum, dar clar făcută de MM şi de Dan Petrescu cu ţipete, că ”domnule, ce ajutoare primeşte Craiova cu penalty-urile!’ Ne-au analizat şi ne-au disecat, deşi nu ştiu dacă a spus vreun specialist vreodată că golurile noastre sau deciziile nu au fost corect acordate. 

De acum, toţi care vin să arbitreze Craiova vin cu sentimentul de a nu greşi faţă de noi, dar în acelasi timp te neîdreptăţeşte pe tine că nu are sentimentul ăla de imparţialitate. Să nu greşesc faţă de ei, băi, dar nici să greşesc contra lor, asta nu! Ei vin cu exces de zel. Să dai un penalty cum a fost acela cu Chindia, sau să avem situaţii de penalty cum a fost Mamut la Botoşani, şi tu să treci cu vederea… sunt nişte faze opuse de nu le mai întelegi. 

Citeşte şi EXCLUSIV | Nou termen în procesul privind dizolvarea Federației Române de Fotbal. Ce au decis instanțele de judecată

Toţi vin cu o idee de asta, hai să subapreciem inteligenţa oamenilor. Am văzut şi eu cum a fost penalty-ul FCSB-ului de la meciul cu Mediaş. Atacuri din acestea la inteligenţa oamenilor de fotbal, nu suntem specialişti în problema arbitrajului, dar măcar să-i ascultam” a declarat Sorin Cârţu pentru Pro X.

După 11 etape disputate în Liga 1, Universitatea Craiova se află pe locul 2 în campionat cu 25 de puncte acumulate. Echipa din Bănie a pierdut primul loc în clasament, după ce s-a încurcat în ultimele două etape, cu Chindia Târgovişte şi FC Botoşani.

Citeşte şi Recepţia stadionului din Ghencea are loc astăzi! Premierul României, prezent la Complexul Sportiv Steaua

 

cfr clujcraiovacartudan petresculiga 1meme stoicaarbitrajfcsbrealitatea
gigi-becali-fcsb

Gigi Becali, gata să doboare orice record în Liga 1: „Vreau să fac un miliard în 10 ani!”

dragusin

O nouă ofertă pentru Radu Drăgușin! Intenția clară a fundașului român