SONDAJ: Cine ați dori să fie următorul selecționer al României?

Sorin Colceag, după ce a dus-o pe Dinamo în optimile Cupei României: „Există potențial pentru a construi!”

Articol de Alexandru Dan - Publicat joi, 23 septembrie 2021, ora 21:33,
Sorin Colceag
Sorin Colceag

Antrenorul interimar al formației din Ștefan cel Mare a vorbit la finalul duelului din 16-imile Cupei României, contra celor de la Ripensia Timișoara!

Rămasă fără antrenor principal după demiterea lui Dario Bonetti, Dinamo este pregătită în momentul de față de Sorin Colceag. Tehnicianul în vârstă de 49 de ani a oferit prima reacție după prima victorie a echipei sub comanda sa și a mărturisit că rezultatul de astăzi contribuie decisiv la moralul jucătorilor, vizibil afectat după ultimele evenimente din „Groapă”.

„E foarte importantă victoria pentru parcursul în Cupă și pentru recăpătarea încrederii. Băieții au făcut tot ce au putut pentru victoria asta. Vreau să-i felicit. Încercăm să scoatem maximul din resursele pe care le avem acum. Căutăm să obținem rezultate și să ajutăm ceilalți jucători să revină la forma cealaltă. Au venit jucători cu lipsuri de pregătire, au mai venit și accidentări pe parcurs.

Răuță are o contuzie, vom vedea zilele viitoare când vom investiga. Sperăm să se refacă în cel mai scurt timp. Eu încerc să văd dintr-o altă perspectivă, să văd partea pozitivă. Dacă pun și meciul cu Botoșani, arătăm cumva niște muguri sau niște lucruri pe care putem construi. Am arătat ca o echipă agresivă, care știe să fie muncitoare, mai umilă, mai modestă, care știe să se unească. Au arătat caracter în multe momente, iar asta arată că există potențialul pentru a construi o echipă.

Perspectiva mea nu mă pune decât în postura de a face lucrurile de la meci. Singurul obiectiv pe care îl am este meciul următor. Nu sunt deciziile mele, nu am decât să pregătesc următorul meci”, a declarat Colceag.

Citește și COSMIN MATEI, EMOŢII LA TIMIŞOARA! DINAMOVISTUL S-A PRĂBUŞIT PE GAZON

declaratiirealitateacupa romanieidinamosorin colceag