SONDAJ: Cine ați dori să fie următorul selecționer al României?

Sorin Colceag, în faţa primului meci cu autoritate la Dinamo: ,,Realmente este o mare onoare”

Articol de Mihai Cristian - Publicat sâmbătă, 18 septembrie 2021, ora 16:44,
Sorin Colceag
Sorin Colceag

Sorin Colceag, antrenorul interimar al celor de la Dinamo, a vorbit înaintea jocului pe care Dinamo îl va disputa în această etapă, cu FC Botoşani.

Duminică, de la ora 19:00, Dinamo va juca în cadrul etapei a 9-a din Liga 1 contra celor de la FC Botoşani, pe teren propriu.

Tehnicianul care i-a luat locul lui Dario Bonetti spune că este o onoare pentru el de a conduce prima echipă a lui Dinamo. Acesta spune că nu se gîndeşte la un rezultat de egalitate cu Botoşani, ci vrea maximum.

,,Realmente este o mare onoare pentru mine să fiu în această postură. La momentul ăsta suntem într-o situaţie destul de delicată. Şi la nivel de club şi la nivel de rezultate. Eu sunt un antrenor curajos, primul meu gând este victoria. Mie mi-e greu să înţeleg o tactică pentru a scoate un egal. Nu vreau să par infatuat, dar o dată ce ai venit la Dinamo nu poţi să îţi doreşti decât victoria.

Nu e altă variantă. Şi nu cred că este o chestiune de curaj, este ceva între datorie şi spiritul pe care ţi-l dă clubul. Le-am spus jucătorilor că meciul de mâine (n.r. – cu FC Botoşani) se va rezolva uitându-ne înainte.

Rolul meu în momentul acesta este să încerc să aduc stabilitatea în ceea ce priveşte partea sportivă. Pentru meciul de mâine încercăm să ne ridicăm moralul după ultima partidă (n.r. – înfrângerea cu 6-0 în derby-ul cu FCSB). Sperăm să găsim idei comune la nivelul grupului de jucători pentru a alege soluţiile bune pentru jocul de mâine. Avem nevoie de o altă atitudine la acest meci. Eu nu am venit să inventez nimic aici, ci doar să susţin ideile echipei, lucruri pe care ei le cunosc deja.

Suntem într-o situaţie de evaluare, pentru că sunt jucători care nu au avut o perioadă de pregătire foarte lungă şi încă încercăm să le dăm minute. În plus sunt şi jucători care vin după o serie de accidentări.’, a declarat Sorin Colceag.

Citește și BONETTI ÎNTOARCE ARMELE ÎMPOTRIVA LUI DINAMO! IULIU MUREȘAN A DAT ULTIMELE DETALII DIN ȘTEFAN CEL MARE

liga 1botoșanisorin colceagdinamorealitatea