Vis sau realitate? Florinel Coman la Liverpool?

Articol de Realitatea Sportivă - Publicat sâmbătă, 09 mai 2020, ora 16:23,
coman fcsb
coman fcsb

Impresarul Victor Becali, vărul patronului de la FCSB, a vorbit despre transferul lui Florinel Coman (22 ani) la Liverpool.

”Perla” vicecampioanei s-a aflat pe o listă cu posibilii înlocuitori ai lui Sadio Mane, fotbalist pe care Real Madrid încearcă să îl transfere în această vară. (Vezi AICI mai multe detalii)

Victor Becali, impresarul internaționalului român, a explicat că tot ceea ce se discută în presă despre transferul lui Coman pe ”Anfield” sunt speculații.

Vărul patronului de la FCSB a precizat că un club de talia lui Liverpool ar lua întâi legătura cu agentul unui jucător dacă ar dori să îl transfere.

”Liverpool? Ar fi frumos, dar trebuie să rămânem realişti. Un club atât de mare, mai ales din Premier League, face lucrurile în cel mai profesionist mod cu putinţă. Pentru fotbaliştii din Europa Est, mai ales, când e vorba să se plătească sume de peste 6-7 milioane de euro, atenţia e şi mai sporită.

Mă refer la faptul că nu ar ajunge niciodată informaţiile despre interesul pentru Florinel Coman întâi în presă. Ei ar contacta agentul fotbalistului, clubul de care aparţine şi ar începe negocierile. Abia apoi s-ar afla, poate, de dorinţa de transfer. Nu ne-a căutat nimeni de la Liverpool, până acum, pentru Coman. Vedem ce va fi.” a declarat Victor Becali pentru ProSport.

5.4 milioane de euro este cota de piață a lui Florinel Coman, potrivit transfermarkt.com.

14 goluri și 10 pase decisive a reușit Florinel Coman în acest sezon pentru FCSB, în toate competițiile.

florinel-coman-fcsb

Citește și Un nou preț pentru Florinel Coman! Câți bani vrea Becali

transferFlorinel Comandeclaratiiliverpoolvictor becali