”Sperietoarea granzilor” poate rămâne fără antrenor din vară: ”Eu termin acum contractul”

Articol de Ciprian Chirilă - Publicat marți, 11 mai 2021, ora 19:22,
FCSB SEPSI OVIDIU POPESCU 2

Sepsi are un sezon peste așteptări, dar lucrurile la nivelul băncii tehnice nu sunt deloc clare.

Deși s-a calificat în play-off, lui Leo Grozavu i se termină contractul în vară, dar nu este sigur că va continua la cârma echipei covăsnene. Antrenorul de 53 ani a declarat că a găsit o echipă unde are parte de liniște, cu obiective îndrăznețe și de unde speră că nu va pleca, mai ales că din sezonul viitor va juca și pe noua bijuteria de arenă din Sfântu Gheorghe.

Sursă foto: GEORGE FILIP / MEDIAFAX FOTO

„Eu termin acum contractul, în vară. Am o clauză care spune că în funcție de performanțele obținute pot continua. Eu îmi doresc să merg mai departe, însă vom vedea. Am găsit un loc unde e liniște, am condiții foarte bune, un staff profesionist, lucrez cu jucători de calitate.

Asta nu înseamnă că nu vreau mai mult sau că nu-mi doresc într-un viitor apropiat să mă bat pentru obiective îndrăznețe. Pretențiile clubului vor crește, mai ales că vom avea un nou stadion din sezonul următor”, a declarat Grozavu, conform Digi Sport.

Sepsi i-a învins în acest play-off pe cei trei granzi din Liga 1, CFR Cluj (1-0), FCSB (2-1) și Universitatea Craiova (2-0). Victoria din Gruia a adus-o pe echipa lui Leo Grozavu la un singur punct de locul trei, ocupat de olteni.

CITEȘTE ȘI –>> Mesajul lui Leo Grozavu, după victoria din Gruia: “Este o palmă pentru cei ce ne-au jignit foarte tare”

leo grozavurealitateasepsiplayoffcontract antrenor
edi-iordanescu-scaled

Edi Iordănescu, detalii despre plecarea de la CFR Cluj: „A existat un cumul de factori”

WhatsApp Image 2021-06-11 at 21.47.17

Viața bate filmul în familia lui Mircea Sandu: „Decesul a survenit chiar lângă mine”