SONDAJ: Cine ați dori să fie următorul selecționer al României?

Sportul românesc este în doliu. A murit unul dintre cei mai cunoscuţi antrenori

Articol de Vlad Ciotoran - Publicat miercuri, 17 noiembrie 2021, ora 20:30,
AMBULANȚĂ
AMBULANȚĂ

Unul dintre cei mai cunoscuţi antrenori români de baschet, Adrian Vermeşan, a murit, la vârsta de 69 de ani. A fost dedicat baschetului circa 30 de ani.

Din păcate, după o nedreaptă suferinţă, inima celui care a fost alături de baschetul timişorean timp de trei decenii a cedat, la numai 69 de ani”, au anunţat reprezentanţii Federaţiei Române de Baschet, pe site-ul oficial

Adrian Vermeşan a ocupat mai bine de trei decenii diverse poziţii administrative în cadrul echipei masculine de baschet fanion a Banatului. Începând cu 1987, un an de referinţă pentru baschetul masculin din Timişoara, fiind anul când echipa locală Elba a promovat în premieră în Divizia A, şi până în 2019, atunci când a fost pentru ultima oară prezent în staff-ul SCM Timişoara în cadrul Ligii Naţionale masculine, Adrian Vermeşan a fost alături de baschetului bănăţean şi nu numai, sprijinind sportul de sub panouri ori de câte ori a fost nevoie.

„Sa stins din viață Adrian Vermeșan, cel ce a fost decenii în șir conducător de club în baschetul timișorean. Vermeșan s-a aflat în echipa administrativă a clubului Elba la promovarea din 1987, de când Timișoara este prezentă neîntrerupt în elita baschetului masculin.

Avea 69 de ani, dintre care peste 30 i-a dedicat baschetului, în diverse poziții administrative.

Adrian Vermeșan a fost director sportiv în 2010 și 2015, când baschetbaliștii de pe Bega cucereau Cupa României. Cu o foarte scurtă perioadă de întrerupere, a făcut parte din clubul nostru cu începere din 1986 până în luna mai a anului 2019″, au scris și cei de la SCM Timișoara.

 

Citește și VIDEO | CAZ ȘOCANT ÎN SPORT! UN SPORTIV CELEBRU ANTIVACCINIST A ÎNJUNGHIAT MORTAL UN DOCTOR!

adrian vermesanbascheta muritantrenorrealitatea