VIDEO | Nicolae Stanciu este pregătit să ducă România la Mondial: „Voi da tot ce am mai bun pentru a ajuta naționala!”

Articol de Alexandru Dan - Publicat miercuri, 24 martie 2021, ora 12:45,
Stanciu-  profimedia-0483583428

Mijlocașul român al celor de la Slavia Praga, Nicolae Stanciu, este gata să facă o figură frumoasă în preliminariie CM 2022 și speră ca obiectivul calificării în Qatar să fie îndeplinit!

“Tricolorii” au planuri mari în această campanie de calificări și speră să se claseze pe primele două locuri din ierarhie pentru a le putea permite prezența la Mondialul din 2022. Prima reprezentativă pregătită de Mirel Rădoi va juca în preliminariile turneului final de anul viitor împotriva reprezentativelor din Germania, Islanda, Macedonia de Nord, Armenia și Liechtenstein.

Unul dintre cei mai în formă fotbaliști români ai momentului, Nicușor Stanciu (27 de ani), este pregătit să obțină rezultate mari cu România în aceste preliminarii. Stanciu a mărturisit că absența selecționerului va conta foarte mult în acest start de campanie de calificări, dar a dezvăluit că atât el, cât și colegii săi, vor lupta pentru a obține victoria cu Macedonia de Nord în primul meci, pentru Mirel Rădoi.

„E un mix de generații și chiar cred că România are un viitor frumos cu cei tineri și cei care am mai rămas din generația veche. Îmi doresc să ajut echipa cum pot mai bine. Câteodată îți ajuți echipa cu goluri, altădată în alte moduri. E diferit, la Slavia am un ciclu săptămânal, sunt cu aceiași colegi și cu același staff de doi ani, aici poate că abia prindem un antrenament cu toții. Dar voi da tot ce am mai bun pentru a ajuta naționala.

E ciudat și suntem triști că nu îl vom avea lângă noi pe Rădoi, cel puțin pentru primul meci. Am avut ședințe prin video, știm că e alături de noi și primul meci vom încerca să-l câștigăm și pentru el, pentru a-i face o bucurie. Primul meci este cel mai important și dacă vom reuși să începem cu dreptul, altcumva ne vom raporta la celelalte partide, a declarat Nicolae Stanciu, la conferința de presă a României.

Citește și EXCLUSIV | Absența lui Mirel Rădoi, marele dezavantaj al României: “Va fi foarte greu fără el!”

declaratiirealitatearomaniastanciupreliminarii CM 2022
Dresden, Germany. 24th Apr, 2021. Football: 3. league, SG Dynamo Dresden – Hallescher FC, 34. matchday, at Rudolf-Harbig-Stadion. Halles Stipe Vucur plays the ball. Credit: Robert Michael/dpa-Zentralbild/dpa/Alamy Live News

VIDEO | „Uriașul” lui Gigi Becali a ajuns în România: „Vreau să câștig campionatul!”

romania anglia

Reacție dură pentru naționala României: ”Amatorism şi prea multă discotecă”