Nicușor Stanciu, noul lider al naționalei României: „Este jucătorul care trebuie să tragă echipa după el!”

Articol de Alexandru Dan - Publicat luni, 22 martie 2021, ora 11:19,
Stanciu-  profimedia-0483583428

Cu evoluții de excepție în ultima perioadă pentru echipa de club, Nicușor Stanciu este așteptat acum să facă diferența și la lotul național!

Mijlocașul în vârstă de 27 de ani este pe val în acest moment la Slavia Praga, iar golurile sale din Europa League, dar și din competiția internă se pare că nu au fost trecute prea ușor cu vederea. Stanciu este unul dintre cei mai în formă fotbaliști români la ora actuală, reușind să puncteze de opt ori în ultimele șase jocuri, dar și să dea dovadă de evoluții consistente.

Fostul internațional, Lucian Sânmărtean, este de părere că a venit timpul ca Nicușor Stanciu să iasă în fața și să preia statutul de lider al României. Sânmărtean îl vede pe mijlocașul cehilor de la Sparta Praga drept jucătorul care să tragă echipa după el și consideră că evoluțiile bune de la prima reprezentativă l-ar face să fie împlinit din toate punctele de vedere în ceea ce privește cariera profesională.

Eu, îl aștept pe Nicu să explodeze și la echipa națională. Chiar dacă a avut evoluții bune în cadrul grupului, îl aștept să facă mai mult, pentru că el este jucătorul de la care ne așteptăm să tragă echipa după el.

Este jucătorul care are o formă fizică foarte bună, acum. Este un jucător care înscrie, este un jucător care e determinant pentru echipa lui de club și așteptăm să facă diferența și la echipa națională. Atunci își va împlini și el cariera, cu evoluții constant bune la echipa națională, a declarat Lucian Sânmărtean, potrivit Antena Sport.

Nicușor Stanciu se află pe lista jucătorilor convocați de Mirel Rădoi pentru primele partide din campania de calificare la Campionatul Mondial din 2022. Prima reprezentativă a României va debuta pe data de 25 martie, contra reprezentativei din Macedonia de Nord. „Tricolorii” mai au de disputat tot în această lună partidele cu Germania, 28 martie, și cu Armenia, 31 martie.

Citește și VIDEO | Mirel Rădoi a împlinit astăzi 40 de ani! Ce mesaje a primit din partea jucătorilor convocați la lot

lider romaniastanciurealitateaechipa nationalasanmarteandeclaratii
Eriksen la pamant

Danemarca putea pierde la masa verde meciul cu Finlanda, după cazul lui Eriksen! Dezvăluirile nordicilor

Italian football Serie A match – Juventus FC italian football Serie A season 2020/2021 (Archives)

Gianluigi Buffon, coleg cu Dennis Man și Mihăilă la Parma. Anunțul presei din Italia