Stanciu, tot mai aproape de transferul mult visat! Anunțul turcilor: „E o chestiune de timp”

Articol de Alexandru Dan - Publicat joi, 15 iulie 2021, ora 08:59,
Nicusor Stanciu, sursa foto Slavia Praga/Facebook
Nicusor Stanciu, sursa foto Slavia Praga/Facebook

Internaționalul în vârstă de 28 de ani este din ce în ce mai aproape de o mutare la vicecampioana Turciei, astfel că următoarele ore ar putea fi decisive pentru mijlocașul Slaviei Praga!

Evoluțiile lui Nicușor Stanciu din ultimul sezon au intrat imediat sub atenția mai multor cluburi, iar Galatasaray Istanbul a fost prima echipă care s-a înscris în cursa pentru semnătura sa. Desemnat cel mai bun jucător străin din Cehia în sezonul precedent, mijlocașul român este dorit de Fatih Terim la formația sa, iar conducerea clubului pare că este dispusă să îl aconteze pe român cu orice preț.

Acum, jurnaliștii turci de la Fotomac anunță că următoarele ore sunt decisive în negocierile dintre cele două cluburi, astfel că Stanciu ar putea fi anunțat în cursul zilei de astăzi drept noul jucător al celor de la Galatasaray. După ce românul le-ar fi cerut oficialilor cehi să îl lase să plece, aceștia au scăzut din pretenții, ajungând la 6,5 milioane de euro, deși inițial ceruseră 7,3.

Sursa foto: Profimedia Images Nicolae Stanciu

”Negocierile cu cei de la Slavia Praga vor continua pe tot parcursul zilei și este o chestiune de timp până când se va rezolva”, susține sursa citată mai sus.

Ce spunea zilele trecute președintele cehilor despre interesul lui Galatasaray pentru Stanciu

„Cluburile au dreptul să facă oferte pentru jucătorii noștri, dar mereu trebuie să fie o ofertă interesantă atât pentru Slavia, cât și pentru jucător. Am vorbit cu președintele lui Galatasaray la cererea sa, dar nu am ajuns la un acord, iar în astfel de situații este obligatoriu să existe și un consens între conducere și antrenor”, a spus Jaroslav Tvrdik.

7.000.000 de euro este cota de transfer a românului în acest moment, potrivit site-ului de specialitate Transfermarkt.com. 45 de partide, 16 goluri şi opt pase decisive reprezintă bilanțul lui Stanciu în ultimul sezon pentru Slavia Praga.

Citește și MAN ȘI STANCIU, DORIȚI LA PACHET DE UN COLOS AL FOTBALULUI EUROPEAN! CE SCRIE PRESA DIN STRĂINĂTATE

slavia pragarealitateagalatasaraytransfer stanciustanciu