SONDAJ: Cine ați dori să fie următorul selecționer al României?

Stancu, despre transferul lui Cicâldău: „Dacă va face asta, va deveni un jucător ideal pentru Galatasaray”

Articol de Ciprian Chirilă - Publicat sâmbătă, 24 iulie 2021, ora 14:41,
Alex Cicâldău
Alex Cicâldău

Alex Cicâldău este foarte aproape să semneze cu Galatasaray. În această dimineață a plecat spre Turcia, însoțit de Giovanni Becali, reprezentantul său, pentru a finaliza negocierile.

Mutarea mijlocașului de 24 de ani a luat prin surprinderea lumea fotbalului românesc, mai ales că în ultimele zile s-a vehiculat varianta conform căreia gruparea din Istanbul era interesată de Nicușor Stanciu.

Despre acest transfer și-a spus părerea și Bogdan Stancu, fost jucător al lui Galatasaray. Acesta a ajuns în capitala Turciei în 2011, de la FCSB, pentru 5 milioane de euro. A rămas până în 2012.

Alex Cicâldău și Giovanni Becali, sursa foto: PROSPORT

Stancu a evidențiat calitățile pe care le are Cicâldău, dar și unde mai are de lucrat internaționalul român pentru a se impune dretp un nume important la Galatasaray.

”Cicâldău şutează foarte bine, dar este şi foarte tehnic. Are o viziune excelentă de joc. Este un jucător ideal pentru centrul terenului. Este unul dintre jucătorii de bază de la echipa naţională a României şi este potrivit pentru nivelul Galatasaray. Încă mai poate evolua.

Bogdan Stancu

Trebui să se mai îmbunătăţească pe partea defensivă. Va trebui să înveţe să fie mai dur. Este un jucător puternic din punct de vedere fizc, dar dacă mai creşte puţin şi la agresivitate, va deveni un jucător ideal pentru Galatasaray”, a declarat Bogdan Stancu, conform Telekom Sport.

CITEȘTE ȘI –>> ULTIMELE DETALII DESPRE TRANSFERUL LUI CICÂLDĂU LA GALATASARAY! GIOVANNI BECALI: „DACĂ NU TRECI VIZITA MEDICALĂ, CADE”

bogdan stancucraiovacicâldăurealitateagalatasaray