SONDAJ: Cine ați dori să fie următorul selecționer al României?

Ultimele detalii despre transferul lui Cicâldău la Galatasaray! Giovanni Becali: „Dacă nu treci vizita medicală, cade”

Articol de Ciprian Chirilă - Publicat sâmbătă, 24 iulie 2021, ora 12:46,
Alex Cicâldău și Giovanni Becali, sursa foto: PROSPORT
Alex Cicâldău și Giovanni Becali, sursa foto: PROSPORT

Alex Cicâldău a plecat spre Turcia pentru a finaliza transferul al Galatasaray. Acesta a fost însoțit de Giovanni Becali, care a oferit ultimele detalii ale tranzației.

Venit la Craiova în 2018, mijlocașul de 24 de ani a fost cedat la gruparea din Istanbul pentru suma de 6 milioane de euro 20% dintr-un viitor transfer.

Giovanni Becali a declarat că mutarea s-a făcut în decurs de câteva ore și că Cicâldău mai are de trecut vizita medicală pentru a parafa înțelegerea cu gruparea turcă.

Alex Cicâldău și Giovanni Becali, sursa foto: PROSPORT

”A venit de nicăieri transferul, pentru că firma asta, Becali, nu se laudă înainte de a face ceva. Încă nu e realizat, jucătorul trebuie să treacă vizita medicală, după care va intra în pâine. Era un jucător pe care îl cunoşteau, firma Becali l-a propus la momentul potrivit, într-un moment iar potrivit pentru ei. În momentul potrivit, pentru că ei erau în discuţii cu alt jucător şi în momentul când firma Becali a realizat că se poate integra şi el, să concureze la acest post, a fost ales el. Din ce motive, nu ştiu. A venit imediat, a doua zi aici şi uitaţi că e aproape să se facă. 

Şi Galatasaray joacă un altfel de fotbal, Turcia e o altă echipă, chiar dacă a luat bătaie cu 5-1 de la PSV, Galatasaray rămâne Galatasaray. Păi, dacă au dat atâtea milioane pe el şi lui un contract bun, înseamnă că e pregătit.

Alex Cicâldău și Giovanni Becali, sursa foto: PROSPORT

Se va integra, vorbeşte limba engleză. Galatasaray are pentru fiecare jucător câte un traducător, aşa că nu e nicio problemă. În acea seară, când au jucat, nu se ştia nimic. Asta s-a făcut în câteva ore.  La transferuri, dacă nu treci vizita medicală, cade”, a declarat Giovanni Becali.

CITEȘTE ȘI –>> CICÂLDĂU, LA GALATASARAY! ROLUL LUI HAGI ŞI POVESTEA TRANSFERULUI

realitateagalatasarayalex cicaldaucraiovaGiovanni Becali