Start pregătire pentru FCSB! Care au fost absențele roș-albaștrilor la vizita medicală

Articol de George Drafta - Publicat vineri, 11 iunie 2021, ora 11:54,
vizita medicala fcsb
vizita medicala fcsb

Jucătorii care urmează să fie antrenați de Dinu Todoran din sezonul următor s-au trezit de dimineață pentru a face controlul obligatoriu la Institutul de Medicină Sportivă. 

Apoi ei vor intra în cantonament la baza de la Berceni până când vor pleca în stagiul de pregătire extern. De la vizita medicală nu au lipsit fotbaliștii transferați după încheierea stagiunii precedente. Andrei Cordea și Stipe Vucur au efectuat primele verificări medicale în calitate de fotbaliști ai vicecampioanei României. Au existat însă în rândul ro-albaștrilor și foarte multe absențe. Toate motivate. Șut și Panțîru sunt deocamdată accidentați, Radunovici și Miron au primit învoire de la staff, în timp ce alți jucători au fost lăsați în vacanță după ce au participat altături de echipele naționale la câteva meciuri de pregătire în prima parte a acestei luni.

În acest caz se află Tănase, Andrei Vlad, Olaru, Octavian Popescu, Nedelcu, Perianu, Cristea și Moruțan. Ovidiu Popescu este așteptat să vină la INS în cursul zilei de astăzi. Iată care au fost jucătorii vicecampioanei care au efectuat astăzi vizita medicală înaintea startului seoznului 2021-2022: V. Crețu, Musi, Pantea, Oaidă, I. Stoica, Udrea, Vînă, Straton, Simion, R. Ion, Ciuculete, Ad. Niță, Haruț, Cordea, Istrate, Moldovan, Vucur, Coman, Șerban, Horșia, Târnovanu, Ov. Popescu.  Alexandru Crețu a efectuat deja controlul medical medical.

CITEȘTE ȘI –>> UN FOST INTERNAȚIONAL ANALIZEAZĂ OFERTA RECORD PENTRU OCTAVIAN POPESCU: „SUMA ESTE ENORMĂ”

realitateavizita medicalaabsente motivatefcsb