Un fost internațional analizează oferta record pentru Octavian Popescu: „Suma este enormă”

Articol de George Drafta - Publicat vineri, 11 iunie 2021, ora 09:46,
OctavianPopescu
OctavianPopescu

Puștiul roș-albaștrilor îl poate îmbogăți pe Gigi Becali la mai puțin de șase luni după ce FCSB s-a despărțit pentru o sumă similară de Dennis Man. 

Gabi Balint crede că patronul vicecampioanei României nu mai trebuie să stea pe gânduri în privința vânzării fotbalistului, în cazul unei astfel de propuneri.

„Dacă intermediar e Giovanni Becali, atunci este plauzibil. Știm că este un adevărat magician în lumea asta, a impresarilor. Numai el știe cum face de vinde așa bine din România. Popescu este un copil talentat, foarte tânăr, dar e necopt, până acum nu a arătat mare lucru, nu a avut constanță.

Suma este enormă pentru un jucător român, chiar dacă promite. Eu pot să cred că un jucător român, crescut într-o țară puternică, ar putea ajunge să valoreze 50-60 de milioane. La noi, când vei vinde un jucător cu 25-30 de milioane, înseamnă că fotbalul românesc a revenit acolo unde a fost odată”, a fost analiza fostului internațional pentru  Digi Sport. 

Acesta dă exemplul unui alt fotbalist pe care Gigi Becali și-a dorit să îl vândă pe zeci de milioane de euro, iar accidentările i-au diminuat cota în ultima vreme.

„Popescu poate să nu mai valoreze nimic peste 2 ani, nu știi ce se întâmplă. Avem exemplul Florinel Coman, a avut la un moment dat un vârf de formă, apoi a scăzut și a venit accidentarea. Nu știi cum va reveni după accidentare, stă deja de câteva luni bune. E foarte important dacă va fi din nou acel Coman care a fost în zilele lui bune”, a mai punctat Balint. 

CITEȘTE ȘI –>> VIDEO | „URIAȘUL” LUI GIGI BECALI A AJUNS ÎN ROMÂNIA: „VREAU SĂ CÂȘTIG CAMPIONATUL!”

realitateaofertă transfergabi balintoctavian popescufcsb