Ștefan Radu ia în calcul revenirea la Dinamo: „Să vedem atunci ce va mai fi!”

Articol de Alexandru Dan - Publicat marți, 20 iulie 2021, ora 20:23,
Ștefan Radu, sursa foto- Lazio/Facebook
Ștefan Radu, sursa foto- Lazio/Facebook

Devenit un simbol al clubului Lazio Roma, fundașul român în vârstă de 34 de ani plănuiește să își încheie cariera la formația din Ștefan cel Mare!

Ștefan Radu a ajuns la peste 400 meciuri pentru Lazio și a depășit un record vechi de 16 ani. Astfel, românul a devenit jucătorul cu cele mai multe meciuri pentru echipa din capitala Italiei și l-a depășit pe legendarul Giuseppe Favalli, din punct de vedere al aparițiilor.

Deși și-a prelungit în această vară înțelegerea cu gruparea din Serie A, Ștefan Radu are de gând să revină în Liga 1, după expirarea contractului. Unul dintre apropiații fundașului tricolor, Hristu Chiacu, a dezvăluit că fotbalistul ia în calcul revenirea la Dinamo, asta după ce va juca încă două sezoane în Italia.

Sursa Foto: Profimedia Images Ștefan Radu

El şi-ar dori ca după doi ani, dacă nu mai semnează cu Lazio, să vină să joace la Dinamo. Dar să vedem unde. Poate la old-boys. Să vedem atunci ce va mai fi la Dinamo, unde se va găsi echipa.El nu poate ieși normal, să stea la o terasă, să bea o cafea.

Trebuie să se ferească, pentru că este asaltat de suporteri, toată lumea vrea un autograf sau o poză. Îl pot compara cu Totti, la Roma. Este un idol pentru Lazio”, a declarat Hristu Chiacu, pentru Playsport.

Fostul fundaș al lui Dinamo București a ajuns în curtea celor de la Lazio la începutul anului 2008, contra sumei de 4.75 milioane de euro. Apărătorul în vârstă de 34 de ani a câștigat de-a lungul timpului Cupa și Supercupa Italiei în trei rânduri alături de formația capitolină.

Citește și DECIZIA LUATĂ DE ȘTEFAN RADU DUPĂ CE INTER S-A INTERESAT DE EL: „ESTE UN EXEMPLU!”

liga 1hristu chiacudinamorevenire dinamodeclaratiistefan radu