Steliano Filip dă cărțile pe față! Ce spune despre planul „greilor” din vestiar de a-l sabota pe Rednic

Articol de Alexandru Dan - Publicat joi, 09 decembrie 2021, ora 10:19,
STELIANO FILIP
STELIANO FILIP

Continuă haosul la Dinamo, astfel că oficialii clubului încearcă cu toate forțele să redreseze situația tensionată din vestiarul alb-roșilor!

Gruparea din Ștefan cel Mare traversează o perioadă critică, iar rezultatele slabe din campionat, dar și conflictul nestins dintre antrenor și liderii echipei, nu au făcut altceva decât să îi ducă pe „câini” pe marginea prăpastiei. Deși a fost exclus din lot de către Mircea Rednic și a fost acuzat că ar complota pentru schimbarea tehnicianului, Steliano Filip are cu totul altă poziție.

Fotbalistul lui Dinamo a dezvăluit că nu s-a pus niciodată problema ca el sau vreunul dintre colegii săi să intenționeze acest lucru. Totodată, Filip a oferit detalii și despre întâlnirea pe care ar fi organizat-o alături de restul jucătorilor din „Groapă”, fără Mircea Rednic și staff-ul său.

„Nu a fost vorba doar de jucătorii tineri, cum am auzit că se zvonește. Am vrut să ieșim cu echipa la masă, la un restaurant, nu ceva genul ascuns, să întorc eu vestiarul, să schimbăm antrenorul sau alte prostii dintr-astea. Niciodată Steliano Filip sau vreun alt jucător nu au vrut să schimbe antrenorul la Dinamo.

Nici în vară, că s-au scris atâtea prostii, când au fost probleme cu Dusan Uhrin, noi n-am avut nicio problemă cu Dusan Uhrin, s-a creat în jurul nostru o imagine falsă. Și acum toată lumea spune că suntem dezbinați, că nu suntem uniți… Și pentru asta era masa, să ieșim la o masă toți, români și străini, toți. Doar jucătorii, nici neveste, nici iubite, nici amante, nici staff, nici Mircea Rednic. Doar băieții”,a spus Steliano Filip, potrivit Fanatik.

Citește și PRIMELE VEȘTI DIN ȘTEFAN CEL MARE! DETALII DE LA ȘEDINȚA LUI DINAMO + CE SE ÎNTÂMPLĂ CU MIRCEA REDNIC

liga 1dinamosteliano filipdeclaratiirednic