Strategia conducerii dinamoviste, criticată de un nume important din fotbal: „Cum se pun pe picioare?”

Articol de Realitatea Sportivă - Publicat marți, 15 februarie 2022, ora 23:27,
Dinamo se află pentru al treilea sezon consecutiv în lupta pentru evitarea retrogradării
Dinamo se află pentru al treilea sezon consecutiv în lupta pentru evitarea retrogradării

Pe loc direct retrogradabil, dinamoviștii au primit o veste bună dinspre Mediaș, acolo unde situația extrem de complicată a celor de la Gaz Metan îi condamnă practic pe ardeleni la matineu. 

Până când problemele contracandidatei la evitarea retrogradării să devină atât de evidente, mai multe zvonuri dădeau posibilă o eventuală mărire a numărului de echipe din Liga 1 în urma căreia Dinamo să fie salvată de la o rușine istorică. Victor Becali consideră că și în caz de că își va îndeplini obiectivul, destinul trupei din Ștefan cel Mare ar trebui să fie cu totul altul.

„Nu sunt optimist în privința lui Dinamo, dar întreb: se salvează și la anul ce face? Sau se fac 18 echipe și la anul ce face? 20 de echipe? Cum se pun pe picioare? Așa, dacă iei toți jucătorii care trec prin fața clubului? Toți jucătorii care trec prin fața clubului, îi ia Dinamo. Trece unul în tramvai, îl ia Dinamo.

În afară de Ricardo Grigore, Torje, Matei, Răuță, în rest ce jucători cunoscuți mai are Dinamo? Cred că e mai bine pentru Dinamo să se ducă în «B», cu un buget mic, cu tineri. Să ajungă sănătos din nou în prima ligă”, a precizat Victor Becali pentru Digi Sport. 

CITEȘTE ȘI –>> Suma imensă la care a renunțat un fotbalist de la Gaz Metan pentru a deveni liber! Dinamo poate pune mâna pe el

Stoican așteaptă prima victorie din noul său mandat pe banca lui Dinamo, vineri, chiar împotriva lui Gaz Metan. Deocamdata bilanțul său este de un egal și 4 înfrângeri.

„Ce poate să facă Stoican la Dinamo? Când vin 15 jucători, pleacă 14, ce poți să faci? Nici măcar nu se cunosc jucătorii, le trebuie o perioadă. Iar antrenorul are nevoie de timp ca să le știe prenumele tuturor jucătorilor. Eu spun că această situație, cu jucătorii neplătiți, nu poate merge la infinit”, a încheiat agentul FIFA. 

CITEȘTE ȘI –>> DOLIU în lumea sportului! Un cunoscut jucător a murit, după ce s-a accidentat în timpul meciului. Avea doar 27 de ani

victor becalievitarea retrogradariistoicansistem competiționaldinamo