Suma imensă investită de Gică Hagi în proiectul de la Ovidiu: „Îmi place să lucrez pe termen mediu și lung”

Articol de George Drafta - Publicat sâmbătă, 26 decembrie 2020, ora 17:08,
academia hagi

„Regele” și-a riscat banii câștigați în cariera de fotbalist în cel mai de anvergură proiect pentru fotbalul juvenil din România din ultimii 10 ani.  

11 ani au trecut de când Hagi a înființat academia care îi poartă numele.

„Strategia și obiectivul nostru sunt să devenim cei mai buni. Ăsta e primul aspect și asta e mentalitatea mea, de aici plec, de aici construiesc. Mie îmi place să lucrez pe termen mediu și lung, nu de azi pe mâine. De azi pe mâine e doar dezbatere. 

Doar în timp proiectele stau în picioare, iar finalitatea este să devin cel mai bun. Eu de când m-am născut mi-a plăcut să devin cel mai bun. Iar acest proiect mare ai nevoie de timp, de tineri și de foarte mult talent”, a precizat Gică Hagi pentru Gazetă. 

Iar cel mai bun fotbalist român al tururor timpurilor a avansat și suma pe care a băgat-o în acest proiect în toată această perioadă.

„Fotbalul mi-a dat totul, iar tot ce am e datorită lui. Am încercat să dau înapoi la fel de mult cât mi-a dat el mie. Niciodată nu e prea mult. Bugetul Academiei pe an este de un milion de euro. Deci doar pe cheltuieli avem zece milioane de euro investiți. Baza sportivă în totalitate a mai constat alte zece milioane!”, a mai subliniat Gică Hagi.

CITEȘTE ȘI –>> Momentul în care Federer și Simona Halep s-au intersectat pentru prima oară: “Nu am știut cum să reacționez”

investitieacademia hagigica hagirealitatea
Dresden, Germany. 24th Apr, 2021. Football: 3. league, SG Dynamo Dresden – Hallescher FC, 34. matchday, at Rudolf-Harbig-Stadion. Halles Stipe Vucur plays the ball. Credit: Robert Michael/dpa-Zentralbild/dpa/Alamy Live News

VIDEO | „Uriașul” lui Gigi Becali a ajuns în România: „Vreau să câștig campionatul!”

romania anglia

Reacție dură pentru naționala României: ”Amatorism şi prea multă discotecă”