Suma pentru care Florin Tănase ar putea pleca de la FCSB în final: ,,Merită şi e îndreptăţit”

Articol de Mihai Cristian - Publicat joi, 22 iulie 2021, ora 09:17,
Florin Tănase, FCSB
Florin Tănase, FCSB

Florin Tănase a avut un an de vis la FCSB, reuşind în sezonul trecut al Ligii 1 să iasă golgheterul campionatului cu 24 de reuşite.

În urma sezonului perfect, fotbalistul de 26 de ani şi-a exprimat dorinţa de a pleca de la FCSB, doar că Gigi Becali, patronul echipei, i-a fixat o sumă de transfer de 5 milioane de euro.

Victor Becali, agent de jucători, dezvăluie că Tănase a fost propus la mai multe echipe în această perioadă de transferuri. Acesta este convins că Gigi Becali l-ar lăsa pe Tănase să plece şi pentru o sumă mai mică de 5 milioane de euro.

,,E un paradox. Încă mercato e departe de a fi încheiat. Poate sunt echipe… El e propus la mai multe echipe, echipe care nu s-au aruncat. Poate mai au alţi fotbalişti, niciuna nu merge pe un singur jucător. Au o listă. Nu ştim ce se întâmplă în viaţa unui club, iar decizia nu se ia de pe o zi pe alta. În fotbal pot exista surprize. Se termină emisiunea acum şi se întîmplă ceva. 

A marcat 24 de goluri, e un jucător cu vârsta potrivită, e copt. Merită şi e îndreptăţit. Asta e suma fixată de patron şi cine dă banii ăştia… Dacă dă o echipă 4.7 milioane de euro, 4.8 milioane de euro, nu cred că nu acceptă.”, a declarat Victor Becali, pentru Telekomsport.

CITEȘTE ȘI CAPĂT DE LINIE PENTRU ONDRASEK LA FCSB? GIGI BECALI ANUNȚĂ: „NU POATE FACE FAŢĂ LA NOI!”

fcsbrealitateatransferflorin tanaseromaniavictor becali