Șumudică apărat din România, după ce a fost jignit în Turcia: „Trebuie să fim mai uniți în astfel de momente”

Articol de Vlad Ciotoran - Publicat marți, 12 ianuarie 2021, ora 21:33,
sumudica

Antrenorul echipei FC Voluntari, Bogdan Andone, a vorbit despre situația prietenului său, Marius Șumudică, după ce acesta a fost îndepărtat de Gaziantep și a fost numit „țigan”. 

Bogdan Andone este de părere că Șumudică merita mai mult respect în Turcia pentru, rezultatele obținute, cu Gaziantep.

Cu Marius nu am mai vorbit după incidentele care au fost, doar înainte de meciul cu Sivasspor, acum vreo 4-5 zile. Nu se punea problema să plece, el își pregătea meciul, spera să își lege acea serie de meciuri neînvinse.

Era singurul antrenor străin din Turcia, nu e ușor, cred că trebuie să fim mai uniți în astfel de momente. Am văzut că au fost tot felul de jigniri la adresa lui, nu e normal. Din păcate, nu a fost apreciat, a avut rezultate la o echipă mică. Sper să își rezolve cât mai bine situația și să se întoarcă sănătos acasă”, a spus Andone, la Digi Sport.

bogdan-andone-astra

Marius Şumudică şi-a reziliat, duminică, de comun acord, contractul cu clubul turc de fotbal Gaziantep. Tehnicianul român a avut o serie remarcabilă de 15 meciuri consecutive fără înfrângere în acest sezon la Gaziantep și a ocupat, temporar, primul loc în Super Liga turcă.

La finalul săptămânii trecute, în timpul unei emisiuni, Erman Toroglu (72 de ani), fost fotbalist și arbitru turc, în prezent analist TV, a avut o reacție extrem de jignitoare la adresa lui Marius Șumudică. ”Se comportă ca un țigan, e un țigan”, a spus acesta. ”Cum să-i spun altfel, să-l numesc cerșetor?”, a mai spus fostul sportiv, iritat deoarece Șumudică a cerut un contract mai mare la fostul său club, Gaziantep.

Citește și EXCLUSIV | Reacția lui Gică Popescu, după ce Șumudică a fost numit „țigan”, în Turcia: “Indiferent ceea ce a făcut…”

 

rasistjignitfotbaltiganmarius șumudicăxenofobrealitateabogdan andone
E3syDgRWYAMAiF7

Cum a reacționat soția lui Eriksen în momentul în care acesta s-a prăbușit pe gazon!

eriksen

EURO 2020 | BREAKING NEWS | Eriksen a fost stabilizat la spital! Anunțul danezilor